Kuvaus

Ilman tätä miestä organisoitu rikollisuus räjähtää käsiin

Vauhdikkaissa muistelmissaan rikosliigoihin ja paritusrikollisuuteen erikoistunut poliisi, rikosylikonstaapeli Kenneth Eriksson kertoo kiperimmät ja oudoimmat juttunsa pitkän uransa varrelta.

Nuoruutensa Stadin poikaporukoissa luuhannut Eriksson tunnetaan tuloksekkaana tutkijana, joka paukkaa kaduille hoitamaan homman, kun toiset vielä plaraavat papereitaan. Suomen suurin kultakaupparyöstö, Cannonball-ampumiset, Suomen ensimmäinen seksiperäinen ihmiskaupparikos ja kosovolaissukujen välienselvittely keskellä Helsinkiä. Vauhdikkaita käänteitä ei uralta puutu: ”Meno oli kuin suoraan elokuvista”, muistelee Eriksson 1990-luvun paritusrikollisuuden rantautumista Suomeen.

Hänen siirtymisensä eläkkeelle 2019 herätti lähes kansallisen hätätilan, ja hänet pyydettiin pikaisesti takaisin töihin.

Kenneth Eriksson on helsinkiläinen rikosylikonstaapeli ja tunnettu kommentaattori parituksesta ja ihmiskaupasta keskusteltaessa.

Jeanette Björkqvist on palkittu suomenruotsalainen toimittaja, joka on työskennellyt pitkään uutistoimittajana ja nyttemmin kirjoittanut pitkiä juttuja mm. LongPlaylle ja Ylelle.

   *********

Kuvan pahvikantinen kirja. Isompi kuin pokkarikoko.

KUNTO  hyvä käytetty kirja. Ei merkintöjä.

TOIMITUS kirjepostin mukana (suojataan paperilla mahdollisuuksien mukaan). Kirjeissä ei ole seurantaa.

Kuuskulma toimii ainoastaan verkossa. Tuotteissa ei siis ole noutomahdollisuutta. (Lukisithan muutenkin ohjeistuksen - sekä esimerkiksi postitusaikatauluihini liittyvät tiedot ohesta.)

___________ (VK) crime     

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
Sulkeutuu 107 vrk 7 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 107 vrk 7 h

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.