Tuote on myyty käyttäjälle soilikki53 hintaan 5 €

Kuvaus

ERILAISIA RANNEKORUJA

1. Kirkkaista kivistä ja helmistä tehty rannekoru. Kuminauha avulla koru on helppo sujauttaa ranteeseen. Ympärysmitta ~18 cm. Hinta 1 €.

2. Violetin eri sävyisistä helmistä tehty rannekoru. Korissa muutama Fatiman silmä "antamassa turvaa" ????. Koru vain pujotetaan ranteeseen. Ympärysmitta ~16,5 cm. Hinta 1 €.

3. Metallinen, vanha rannekoru jossa on turkooseja koristeita. Rannekorussa on tappikiinnitys eli nostetaan ylös avatessa. Korun historiaa en tiedä mutta on joitain kymmeniä vuosia vanha. Ympärysmitta 19 cm ja korun leveys ~2,2 cm. Hinta 3 €.

4. Violetinvärisistä, muovihelmistä ja sydämestä tehty rannekoru. Rannekoru on kuminauha ansiosta helppo laittaa ranteeseen. Ympärysmitta ~16 cm. Hinta 1 €.

5. Valkoinen narurannekoru jossa on kirkkaista "timanteista" tehty pallo. Korussa on säätövara. Ympärysmitta 19-23 cm. Hinta 1 €.

6. Metallinen, kullanvärinen rannekoru. Molemmista päistä auki ja niissä erväristen kivien koristamat päät. Ympärysmitta ~18,5 cm. Hinta 1 €.

7. Kullanvärisestä metallista olevat, paksut rannerenkaat jotka ovat toisissaan ristissä kiinni. Kulumisen jälkiä. Ympärysmitta ~21 cm ja renkaan leveys ~2 cm. Hinta 1 €.

Huudon sulkeuduttua, ilmoita minkä tai mitkä koruista haluat ostaa (1-7).

HUOM! Katso myös muut myynnissä olevat kohteeni.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Ilmoitus on sulkeutunut 2.5.2024 11:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
2.5. klo 11:54

Ostan rannekorut 1,2,3,4 ja 6

2.5. klo 11:59

Kiitos!