Kuvaus

Erkki Alaja: Bollis - Töölön pallokentän 100 vuotta

V. 2015 (Teos). Uusi, moitteeton kunto.

---

Esittelyteksti: Töölön Pallokenttä eli Bollis rakennettiin sata vuotta sitten hylätylle kaalimaalle. Maan ensimmäisestä nurmikentästä tuli nopeasti Helsingin ja koko suomalaisen urheilun merkittävin pyhättö. Kentällä on koettu urheilun lähes koko kirjo jalkapallosta tennikseen, maahockeystä lätkään, baseballista käsipalloon. Siellä on lyöty golfia, ratsastettu, pidetty pikaluistelun ja jousiammunnan MM-kisat sekä juhlittu olympiasankareita.

Bollis tulvii tarinoita, ja tässä kentän upeassa elämäkerrassa heräävät henkiin Pallokentän huvipuisto, naiset pelaamassa jääpalloa lähes sata vuotta sitten, Paavo Nurmi juoksemassa Bolliksella rahaa, Miss Universum Armi Kuuselan kotiinpaluujuhla, Tapani Rautavaara kuvaamassa Bolliksella, talonpoikaismarssin kokoontuminen...

Bollis – Töölön Pallokentän 100 vuotta on kunnianosoitus kentälle, jonka monivaiheinen ja värikäs tarina on erottamaton osa suomalaista urheilu- ja kulttuurihistoriaa. Erkki Alajan teoksessa Bollis elää sadan vuoden arkea ja juhlaa.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 23 h 58 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 2 vrk 23 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.