Kuvaus

Kuvien Blu-ray -boksi suomeksi tekstitettynä

 

Escape Plan Trilogia (Blu-ray) uusi ja muoveissa

Sisältää seuraavat elokuvat:

Escape Plan

Ray Breslin on erikoistunut vankilapakoihin, ja hän toimii turvallisuusasiantuntijan vauhdikkaassa ammatissa. Hän testaa uutta vankilaa, josta on mahdotonta paeta, mutta sitten kaikki menee pieleen.

Breslin päätyy kaltereiden taakse, eikä pakotietä ole. Pian hän tapaa vangittuna olevan Emil Rottmayerin. Jos he vain sietävät toisiaan, he saattavat päästä pois maailman turvallisimmasta vankilasta.

Sylvester Stallone ja Arnold Schwarzenegger ovat ensi kertaa yhdessä valkokankaalla. He ovat napit vastakkain nopeatempoisessa ja ainutlaatuisessa pakoelokuvassa.

Ohjaus: Mikael Håfström

Pääosissa: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jim Caviezel, Curtis "50 Cent" Jackson, Vinnie Jones, Vincent D'Onofrio, Amy Ryan

Valmistusvuosi: 2013

Kesto: 1 h 55 min

___________________________________

Escape Plan 2 / Escape Plan 2: Hades

Ray Breslin johtaa eliittitiimiä, joka on erikoistunut auttamaan ihmisiä pakenemaan maailman kovimmista vankiloista. Kun hänen luottomiehensä, Shu Ren, kidnapataan ja viedään maailman kaikkien aikojen monimutkaisimpaan vankilaan, joka tietokoneohjattuna muuttaa muotoaan koko ajan, Rayn on otettava apuun vanhoja ystäviä vapautusoperaatiota varten.

Ohjaus: Steven C. Miller

Pääosissa: Sylvester Stallone, Dave Bautista, Huang Xiaoming, Jaime King, Jesse Metcalfe, Wes Chatham, Titus Welliver, Curtis "50 Cent" Jackson

Valmistusvuosi: 2018

Kesto: 1 h 36 min

___________________________________

Escape Plan 3 / Escape Plan: The Extractors

Hongkongilaisen teknologiajohtajan tytär katoaa ilmeisen rutiininomaisessa lunnastapauksessa. Kun Breslin (Sylvester Stallone) tiimeineen sukeltaa syvemmälle, syylliseksi paljastuu johtajan entisen yhtiökumppanin häiriintynyt poika, joka on siepannut myös Breslinin naisystävän ja vienyt uhrinsa massiiviseen vankilaan, Paholaisen asemalle.

Ohjaus: John Herzfeld

Pääosissa: Sylvester Stallone, Max Zhang, Dave Bautista, Devon Sawa, Jaime King, Malese Jow, Harry Shum, Jr., Russell Wong, Lydia Hull, Curtis "50 Cent" Jackson

Valmistusvuosi: 2019

Kesto: 1 h 37 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 19 vrk 7 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

29,90 € Sulkeutuu 19 vrk 7 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.