Kuvaus

Extreme-uimashortsit tai surffishortsit harmaalla kukkakuviolla koossa M ovat täydellinen valinta niille, jotka etsivät tyylikkäitä ja käytännöllisiä rantavaatteita. Nämä shortsit yhdistävät rentouden ja toiminnallisuuden, sopien erinomaisesti niin surffaukseen kuin rentoon ranta-aktiviteettiin.

 

Harmaa pohjaväri, johon on yhdistetty värikäs kukkakuvio, tuo shortsien designiin modernin ja nuorekkaan ilmeen. Kukkakuviointi luo leikkisää tunnelmaa, joka erottuu perinteisistä yksivärisistä surffishortseista. Koko M tarjoaa hyvän istuvuuden, joka on suunniteltu tukemaan aktiivista liikkumista vedessä ilman, että shortsit kiristävät tai hankaavat.

 

Shortsit on valmistettu kestävästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka pitää sinut mukavana ja kuivana sekä vedessä että sen ulkopuolella. Usein näissä shortseissa on myös säädettävä vyötärönauha kiristysnyöreillä, joka varmistaa optimaalisen istuvuuden ja pitävyyden. Extreme-uimashortsit ovat erinomainen valinta, kun haluat yhdistää mukavuuden, suorituskyvyn ja tyylin kesäisiin vesileikkeihin.

 

Jos ostat 3 tai enemmän saat postikulut ilmaiseksi. Huom. Toimitus ainoastaan postitse!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 95 vrk 10 h 31 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

10 € Sulkeutuu 95 vrk 10 h 31 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.