Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Uusi, alkuperäinen, käyttämätön lisenssikoodi.

Lisenssikoodi aktivoidaan käyttöön My F-secure portaalissa, tarvitset siis f-secure tilin, jonka voit luoda käyttöönotossa, jos sinulla ei sellaista vielä ole.

LISÄKSI SAAT KAUPPOJEN JÄLKEEN OHJEET SELKOKIELISENÄ PDF TIEDOSTONA, JOSSA ON KUVATTU KÄYTTÖÖNOTTO ASKEL ASKELEELTA. JOS TULEE ONGELMIA, VOIT KYSYÄ NEUVOJA.

12 kuukauden lisenssi 5 laitteelle. PC, MAC, Android, iOS

Nykypäivän kehittyneiden uhkien torjumiseen tarvitaan kehittynyt verkkosuojaus, joka toimii myös mobiililaitteissa. F-Secure Internet Securityn virustorjunta suojaa sinut haittaohjelmilta ja monilta muilta uhilta tehokkaasti.

Pidä rahasi turvassa verkossa

Nykypäivän kehittyneiden uhkien torjumiseen tarvitaan kehittynyt verkkosuojaus, joka toimii myös mobiililaitteissa. F-Secure Internet Securityn virustorjunta suojaa sinut haittaohjelmilta ja monilta muilta uhilta tehokkaasti.

Virustorjunta kaikille laitteille

Internet Security suojaa virusten lisäksi kiristys- ja vakoiluohjelmilta, tartutetuilta sähköpostiliitteiltä ja muilta haittaohjelmilta. Sovelluksen palkittu suojaus ja suorituskyky varmistavat, että laitteesi pysyvät puhtaina ja nopeina käytätpä sitten PC:tä, Mac-konetta tai Android- tai iOS-laitetta.

Suojaa lapsiasi verkossa

Hallitse lastesi ruutuaikaa, suodata haitallinen sisältö, ja hallitse sovellusten asentamista. Teemme digitaalisesta vanhemmuudesta helpompaa, sillä voit käyttää samoja profiileja eri laitteilla, etähallita sääntöjä ja käyttää samaa sovellusta kaikissa perheesi laitteissa.

Varmista paras pelikokemus

Jotta mikään ei häiritse pelikokemustasi, pelitila estää ponnahdusikkunat, tarkistukset ja päivitykset automaattisesti, kun käynnistät pelin. Pelitila vapauttaa järjestelmäresursseja pelaamiseen, mutta pitää tärkeän perussuojauksen päällä. Voit estää haittaohjelmat pelejä hidastamatta.

Vältä haitalliset verkkosivustot

Selaa netissä ilman huolta riskialttiista tai vaarallisista verkkosivustoista. Selauksen suojaus estää huijaussivustot ja pitää tietosi turvassa. Hakutulosten värikoodaus varoittaa epäilyttävistä verkkosivuista ennen kuin klikkaat niitä.

Toimitan siis ostajalle lisenssikoodin ja ohjeet tuotteen lataukseen ja asennukseen.

Voit myös kysyä neuvoa asennuksessa ja käyttöönotossa.

Lisätietoa: https://www.f-secure.com/fi/internet-security

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


38 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.4.2024 10:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.