Kuvaus

Albert Järvinen
John Fagerholm
Jaakko Riihimaa

Järvinen oli maailmanluokan kitaristi, ilman mitään epäilystä. Sanaa 'legenda' on käytetty nykyisin liikaa Suomessakin, jokainen on muka joku legenda. Mutta Albert todella oli.
-RICHARD STANLEY-

Hurriganes ja "Get On".

Tähän kiteytyy monen mielessä Albert Järvinen. Tummat lasit silmilla ja tupakka huulessa hänestä tuli Suomen ensimmäinen kansainvälisen tyylin kitarakuningas. Järvinen oli kuitenkin myos paljon muuta.

Albert Järvinen -kirja kertoo tarinan muusikosta, joka nousi tähtiin, mutta ei tuntenut oloaan siellä kotoisaksi. Miehestä, jonka oli vaikeaa olla sinut itsensä kanssa. Taiteilijasta, joka halusi viettää normaalielämää, mutta ei pystynyt kulkemaan keskitietä. Ennen kaikkea kirja kertoo kuitenkin kitaristista, jonka kyvyt eivät lakanneet hämmästyttämästä hänen ihailijoitaan ja muusikkoystäviään. Sooloista, jotka tuntuvat yhä yhtä säkenöiviltä kuin syntyhetkillään vuosikymmeniä sitten.

Teosta varten on haastateltu yli kahtasataa Albertin kanssa elänyttä ja työskennellyttä ihmistä. Kirjasta löytyvät myös mm. kaikki Järvisen tekemät levytykset sekä tärkeimmät hänen käytössään olleet kitarat ja laitteet. Suuri osa kuvituksesta on aiemmin julkaisematonta aineistoa.

3. painos, 2010
Sidottu, kuvakansi.

Kovakantinen versio. Uudenveroinen kirja.

Nouto tai pk:t (7e) ostajalle.
Samoilla postikuluilla menee useampikin kirja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 50 vrk 17 h 55 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

95 € Sulkeutuu 50 vrk 17 h 55 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.