Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomeksi tekstitettynä

 

Faijalla hommat hanskassa -kokoelma / National Lampoon's The Ultimate Vacation Collection (4DVD) uusi mutta ei muoveissa

Sisältää seuraavat elokuvat:

Faijalla hommat hanskassa / National Lampoon's Vacation

Matka on suunniteltu ja laukut pakattu, joten kaikki on valmista menemään hauskasti pieleen. Kuskin paikalla oleva Clark Griswold (Chevy Chase) kohtaa perheineen 2460 mailin matkalla monenlaisia kommelluksia, alkukantaisia sukulaisia (Randy Quaid), viettelijättären (Christie Brinkley) ja taloudellisia vaikeuksia.

____________________________________________

Mieletön kesis / National Lampoon's European Vacation

Griswaldien elämä jatkuu aurinkoisissa merkeissä, he ovat voittaneet kahden viikon loistoloman Euroopassa. Onnellinen perhe saapuu Lontooseen aloittamaan lomaa, jonka kultaiset muistot tulevat kauan väikkymään kaikkien mielissä.

Tosin äidillä on päähänpinttymä hotellihygieniasta ja romantiikasta, poika osoittaa huolestuttavaa mielenkiintoa kaikenlaisiin hameenhelmoihin ja poikaystävän hylkäämä tytär syö suruunsa kaiken, mitä Eurooppa tarjoaa. Mutta isä on päättänyt, että perhe nauttii lomastaan, joten perhe nauttii lomastaan.

Griswaldit ovat kuin pyörremyrsky, jonka jälkeen Eurooppa ei ole enää koskaan entisensä...

____________________________________________

Joulupuu on kärvennetty / National Lampoon's Christmas Vacation

Joulun lähestyessä Clark Griswold (Chevy Chase) vannoo, että hänen perheensä tulee viettämään "kaikkien aikojen hauskimman, vanhan kunnon perhejoulun".

Mutta ennen kuin katsoja ehtii lurauttaa tilanteeseen sopivan joululaulun, Clark asettaa jouluvärssyn vanhan vinkin "ei itkeä saa, ei meluta saa" todella kovalle koetukselle.

Mikään ei nimittäin mene perheenpään suunnitelmien mukaan. Katolla on 25 000 lamppua, joulupöydän kruunaa räjähtävä kalkkuna ja poliisin erikoisryhmä piirittää taloa.

____________________________________________

Vegas vie voiton / National Lampoon's Vegas Vacation

Tervetuloa Amerikan uuteen koko perheen viihdekeskukseen Las Vegasiin. Huvittelemaan saapuvat Chevy Chase, Beverly D’Angelo, Randy Quaid, Ethan Embry ja Marisol Nichols.

Siegfried & Roy -kaksikon näytöksen lisäksi luvassa on kiertoajelu Hooverin padolle, näyttävää autoilua ja suhdekiemuroita samalla, kun Clark Griswold (Chase) yrittää pitää perheensä ja kukkaronsa koossa.

____________________________________________

Ohjaus: Harold Ramis, Amy Heckerling, Jeremiah S. Chechik, Stephen Kessler

Pääosissa: Chevy Chase, Beverley D'Angelo, Randy Quaid, Christie Brinkley, John Candy, Eugene Levy, Anthony Michael Hall, Frank McRae, Jane Krakowski, Harold Ramis, Eric Idle, Juliette Lewis, Diane Ladd, E.G. Marshall, Ethan Embry, Wallace Shawn

Valmistusvuosi: 1983 / 1985 / 1989 / 1997

Kokonaiskesto: noin 6 h

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 6 vrk 8 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

49,90 € Sulkeutuu 6 vrk 8 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.