Kuvaus

Kuvien elokuvat. EI SUOMITEKSTEJÄ! Näitä elokuvia ei ole edes julkaistu DVD:na suomitekstein. Aluekoodi 2 B, eli toimii suomalaisissa DVD soittimissa. 

(Banned)

Felicity - neitsyestä nymfomaaniksi (DVD) uusi ja muoveissa

+ Bonus elokuva: ABCs of Love and Sex  

 

Sisältää elokuvat:

Felicity - Neitsyestä Nymfomaaniksi (1978)

"Felicity poistaa kaikki eroottiset estot" - Playboy

"Yksi 1970-luvun parhaista seksielokuvista" - All Movie Guide

Felicity ei ole enää isän pikkutyttö. 17-vuotiaana hänen seksuaalisuutensa alkaa heräämään, eivätkä sisäoppilaitoksen ystävät riitä tyydyttämään hänen himoaan. Loppujen lopuksi he ovat tyttöjä. Onneksi on pian kesäloma ja hänen isänsä on luvannut, että hän saa matkustaa Hongkongiin ja asua kahden hänen ystävänsä luona. Mutta mitä isä ei tiedä, on se, että pariskunta on pahamaineinen swingeri ja haluaisi nähdä Felicityn hyppäävän heidän seksikaruselliinsa...

1970-luvun eroottisen nousun Australian ensi-elokuvana pidetty FELICITY palaa nyt alkuperäisessä muodossaan, ja sensuroidut kohtaukset on lisätty uudelleen. Upea Glory Annen esittää nimiroolin ja toisessa suuressa roolissa näemme Joni Flynnin, Penthouse-malli ja Bond-morsian Octopussyssa.

The ABC of Love and Sex: Australia Style (1978)

"MAINIOTA Alastomuutta! Räjähtävä leffa, jonka on ohjannut vieläkin räikeämpi John D. Lamond!" - Mr. Skin

"HYVIN TEHTY mokumentti... Esteettömät esiintyjät esittävät aiheita mielettömällä tavalla. Yksi ohjaaja John D. Lamondin viihdyttävimmistä elokuvista!" - All Movie Guide

Australia After Darkin mondo-sekoilun ja mainion teiniseksiklassikon Felicityn välillä tuottaja/ohjaaja John D. Lamond koulutti maanosaa tällä graafisella grindhouse-leuantiputtajalla: Se, mitä näennäisesti esiteltiin vakavana seksuaalisen käyttäytymisen tutkimuksena, on itse asiassa eroottista. Matka poikkeavan seksuaalisen nautinnon aakkosten läpi, mukaan lukien eroottiset klubit, naisten masturbaatio, kuumat lesbot, valtavat sukuelimet, diskomusiikki, raiskausfantasiat, huumaava tanssi, sosiokulttuurinen hölmöily ja säälimätön alastomuus.

Valmistusvuosi: 1979 / 1978

Kesto: 1 h 30 min / 1 h 25 min

Kuva: Widescreen 1.78:1

Ääni: Englanti - DD 2.0 

Tekstit: Ruotsi (tai ei tekstejä)

Kotelon kansien kieli: Ruotsi

Alue: 2 (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


14,90 €
Sulkeutuu 105 vrk 18 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,90 € Sulkeutuu 105 vrk 18 h 37 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.