Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Mukana ohjekirja.

Koe maalinteon ihanuus ja maista viime hetken tappion katkeraa kalkkia. Koe otteluareenoiden kihelmöivän jännittävä ilmapiiri sekä kotijoukkueen että vieraan näkökulmasta, kun yrität raivata tiesi liigan huipulle. Uudelleen mallinnettu pallon fysiikka ja uudet animaatiot tekevät pelin hallinnasta entistäkin monipuolisempaa. Peippaa pallo haltuusi ja pistä verkko laulamaan. Treenaa klubisi huippukuntoon verkkoliigassa, jossa voit yhdessä ystäviesi kanssa päihittää klubinne vastustajat eri puolilta maata.

27 sarjaa yli 20 maasta ja yli 510 joukkuetta, joiden kaikkien logot ja asusteet vastaavat oikeita! Entistä parempi pelattavuus: uusi pallon liikemallinnus ja yli 1500 uutta animaatiota. Ota pallo haltuusi, harhauta puolustajat ja anna verkkojen soida.
Yleisö reagoi täysillä suorituksiisi. Maaleja ja pallon hallintaa seuraa kannustus, mutta epäonnistumisia seuraavat kohahdukset ja tyytymätön jupina. Kamera tarkentaa tunteensa näyttäviin pelaajiin.

Muuttuva sää: Älä laske sen varaan, että aurinkoinen ilma kestäisi koko ottelun ajan. Sade voi alkaa yhtäkkiä ja lakata juuri ennen puoliajan alkua.
Parannellut managerointiominaisuudet: Ota huomioon kaikki: raha, junioripelaajien kehittäminen, lahjakkuuksien etsimistä, lehdistötilaisuuksia ja fanien reaktiot. Reagoi tilanteisiin nopeasti ja tee oikeita päätöksiä, jos aiot menestyä managerina. Uutuutena voi luoda oman joukkueesi.
Pelaa suosikkijoukkueellasi neljässä vuorovaikutteisessa liigassa. Edusta joukkuettasi netissä osana Englannin, Saksan, Ranskan tai Meksikon pääsarjoja. Voitot tai tappiot heijastuvat suoraan sijoitukseesi sarjataulukossa. Kutsu kaverisi ja rakkaat vihamiehesi kylään. Valitse puolesi ja aloita vastustajan nöyryyttäminen.


Luokka: PS2

Ikäsuositus: 3+

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.4.2024 7:39
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.