Tuote on myyty käyttäjälle stonga hintaan 280 €

Kuvaus

Final Fantasy III Super Nintendolle (eli Final Fantasy VI joka julkaistiin jenkeissä Final Fantasy kolmosena). USA-versio eli ei toimi eurokoneessa ilman modaustoimenpiteitä. Sisältää kaikki mitä kuvassa, olettaisin että mukana on kaikki mitä uutenakin (peli, kotelo, ohjeet, mainosjuliste, kartta ja mainoslappuset). Peli on testattu toimivaksi. Pelikasetilla oli tallennuksia, joiden lataus onnistui, joten patteritallennuskin vaikuttaisi vielä toimivan.

Kotelossa jonkin verran ajan tuomaa pientä kulumaa, etenkin kulmissa. Ohjekirjan kannet kuluneet, mutta ohjekirja ehjä. Ikäisekseen oikein hyväkuntoinen kokonaisuus kuitenkin (kts. kuvat). Mukaan tulee muovinen suojakotelo pelin kotelolle.

Myynti vain huutokauppana voittohuudon tekijälle. Maksu tilisiirtona ja toimitus postitse. Kun maksu näkyy tilillä laitan pelin postiin. Postikulut sisältyvät huutohintaan. Pakkaan ja pehmustan pelin hyvin ja lähetän pakettina seurantakoodin kanssa, jotta peli tulee myyntikunnossa perille.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
280 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.11.2020 21:12
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
29.10. klo 12:57

Kiva homma:)

29.10. klo 23:37
Kysymys poistettu.
29.10. klo 12:55

Hei, onnistuu toki. Kaupan varsinaisen toteutuksen ajankohta on sovittavissa kohtuullisen ajan puitteissa ja tuo 10. marraskuuta kuulostaa hyvinkin kohtuulliselta :)