Tuote on myyty käyttäjälle Aromihola hintaan 20 €

Kuvaus

Telkkarin vasen pyöreä nappi ei toimi, koska semmoinen pieni korokepala lähti irti telkkarin sisäpuolen napin päältä (liima petti). Nyt napin painaminen ei vain yllä pohjaan, muuten kai edelleen toimisi. Sitä kautta pääsi säätämään ääntä ja ainakin kuvan kirkkautta ja kontrastia. Samat ominaisuudet ovat käytettävissä yleiskaukosäätimellä, joten ei mikään elintärkeä nappi (tosin joudut ostamaan kaukosäätimen).

Kuvaa saisi siirtää jonkin verran oikealle, mutta en löydä siihen mahdollisuutta, kun sisäpuolella on ainoastaan kuvan leveyden säädin (eikä tietoa, onko tässä service modea, kun mitään en löydä). Väänsin sen täysin vasemmalle, jotta kuvan vasen reuna ei jää piiloon. Vieläkin se hitusen jää, ainakin jos RGB-johtoa käyttää, kun se siirtää kuvaa hieman vasemmalle. Kuvissa vertailu Mega Drive -pelistä QuackShot RGB:llä ja komposiitilla.

Wiillä tuota kuvaa voi säätää oikealle ja vasemmalle optionsista, ja noissa kahdessa viimeisessä kuvassa se on siirretty niin oikealle kuin pystyy (+8, käytössä 60 Hz).

60 hertsillä esim. Dreamcastin Dead or Alive 2:n päävalikossa alhaalla oleva teksi jää osittain piiloon, ei ongelmaa 50 hertsillä.

Kuva noin muuten on kyllä ihan asiallinen ja hyvin tällä voi pelailla joka tapauksessa.

Telkkari on pölytön sisältä. Kiinni neljällä ruuvilla, kuuluisi olla kuusi, mutta pysyy normaalisti kiinni noillakin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.3.2024 15:00
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.