Kuvaus

Suomiversio. 2002, 1h57min.

Antaudu vieteltäväksi.

FRIDA maalaa väkevän, sensuellin muotokuvan yhdestä 1900-luvun merkittävimmistä taiteilijoista ja yhteiskunnallisista vaikuttajista, joka sai aikaan yhden naisen taiteellisen, poliittisen ja seksuaalisen vallankumouksen. Maailmankuulu meksikolainen taiteilija Frida Kahlo ja hänen tapahtumarikas, kohuttu ja kompromisseja loppuun asti karttanut elämänsä ovat olleet inspiraationa elokuvalle, joka kertoo yhden poikkeuksellisen naisen tarinan. Elokuva kronikoi Fridan monimutkaisen ja intensiivisen suhteen aviomies/opettaja Diego Rivieraan; tarina paljastaa myös Fridan kohua herättäneet eroottiset suhteet eri naisten kanssa sekä salatun suhteen Leon Trotskiin.


Ympäri maailmaa yleisöjä hurmannut JULIE TAYMOREN ohjaama elokuva on voittanut mm. kaksi Oscaria sekä Golden Globe –palkinnon. SALMA HAYEK (”Traffic”) tekee tähänastisen uransa upeimman roolityön Fridana ja on myös ollut mukana tuottamassa elokuvaa. ALFRED MOLINA (”Pieni suklaapuoti”) antaa latautuneen, monisävyisen esityksen Diegon roolissa. Säkenöivään tähtikaartiin lukeutuvat myös huippunäyttelijät ANTONIO BANDERAS, ASHLEY JUDD, GEOFFREY RUSH ja EDWARD NORTON. FRIDA on ainutlaatuinen tarina villistä rakkaudesta, kesyttämättömästä taiteesta ja naisesta, joka ei pelännyt elää omaa elämäänsä haluamallaan tavalla.

Avainsanoja: taiteilija, biseksuaali, alkoholi, draama, lesboseksi, aistillinen, sensuelli, intohimo, oscar-palkinto, golden globe

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 17 vrk 3 h 29 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 17 vrk 3 h 29 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.