Kuvaus

tLahde matkalle Lontoon rikollisten maailmaan…

tKoko kaupunki kammenellasi. Aivoja vaativia tehtavia seka puhdasta rahinaa; valitse yksi viidesta rikollissyndikaatista, joista jokainen haluaa laajentaa reviiriaan ja ottaa Lontoon keskustan haltuunsa. Jokaisella jengilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa pelin keskeisessa toiminnassa eli ajamisessa ja kolmannen persoonan tiimipohjaisessa taistelussa. Paihittaaksesi muut jengit ja vallataksesi Lontoon sinun on lapaistava sarja tehtavia eri puolilla kaupunkia. Nain anastat kilpailijoiltasi alueita itsellesi.

tTehtavien tavoitteet vaihtelevat yksinkertaisista kuljetustehtavista hyokkaystehtaviin seka eri yhdistelmiin, kuten liikkuvan auton pysayttaminen ja kuskin teilaaminen. Pelissa on myos jalkaisin tapahtuvaa hiiviskelya, jossa ammuskelun sijaan hiippaillaan esim. pensaikon lapi ja puukotetaan vastustajaa selkaan.

tGangs of Londonista loydat melkoisen kookkaan ja autenttisen palan Lontoon keskustaa, jossa kelpaa kaahailla. Hyvin mallinnettu Lontoon keskusta ei jata kymaksi kokenuttakaan Lontoon matkailijaa, silla kaikki tunnetutut maamerkit loytyvat myos tasta pelista.


tPlaystation Portable
tPelaajien lukumaara: 1
tWireless Compatible
tPelin kieli: Englanti
tIkaraja: 18+







tTuote on uusi, viela muoveissa.
tHinta sisaltaa ALV 24%.



Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


7,50 €
Sulkeutuu 21 vrk 22 h 32 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,50 € Sulkeutuu 21 vrk 22 h 32 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.