Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

GASTRONOMIA - UUDET LAHJAKIRJAT

Uudet tai uudenveroiset kovakantiset ruokakirjat ja viinikirjat joko yhdessä tai tietenkin myös yksitellen alkaen á 10 euroa + paketin postikulut (useampikin kirja mahtuu samaan pakettin). Sopivat hyvin lahjakirjoiksi (isänpäivälahja, joululahja, merkkipäivä, jne.).

1 - Eero Mäkelä - Gero Hottinger - Pekka Immonen MUIKKUTORTUSTA RIEKONRINTAAN - UUSIA SUOMALAISIA MAKUELÄMYKSIÄ -  "Kolmen tunnetun keittiömestarin parhaat reseptit."

Kustantajana on Otava v. 2001 (4. painos), 127 sivua (värikuvitus). Kirja on kovakantinen ja erittäin hyväkuntoinen (= uusi).

 

2 - Lasse Lehtinen - Hannu Lehtinen - Andrew Shennan TÄYTELÄISTÄ ELÄMÄÄ - "Tässä kirjassa keittiömestari Hanu Lehtinen ja hänen veljensä kirjailija Lasse Lehtinen kertovat suhteestaan ruokaan, ruoan valmistukseen ja mieleen jääneisiin ruokailutapahtumiin.

Kirjassa on kymmeniä ruokia ja täydellisiä ateriakokonaisuuksia, joiden herkullisuus ja yhteensopivuus on testattu parhaalla mahdollisella asiantuntemuksella."

Kustantajana on Otava v. 2001 (2. painos), 111 sivua (laadukas värikuvitus). Kirja on kovakantinen ja erittäin hyväkuntoinen (= uusi).

 

3 - Harri Nevalainen - Laura Kolbe HAVIS AMANDA - MERENNNEIDON KALAHERKUT -  "Helsingin vanhimman kalaravintolan Havis Amandan keittiömestari HARRI NEVALAINEN on kerännyt parhaat reseptinsä kirjaksi. Kulttuurihistoriallisessa keittokirjassa - Havis Amanda merenneidon kalaherkut - kalaesittelyjen ja reseptien ohella dosentti LAURA KOLBE kertoo entisaikain Helsingistä - kauppatorista, silakkamarkkinoista, 90-vuotiaasta Havis Amanda-merenneitopatsaasta ja veistäjästään Ville Vallgrenista. Kirja on toteutettu yhteistyössä Kotimainen Kala ry:n kanssa, ja sen kustantaja on Otava. Teoksesta on olemassa sekä  suomen- että englanninkielinen versio.

Kotimaisen kalan puolesta

Helsingin ainoan kalaravintolan Havis Amandan perinteisistä ja moderneista ruuista koostuvat 25-vuotiset herkut ovat tarjolla ravintolassa toukokuun kolmen ensimmäisen viikon ajan. Ravintola avasi ovensa vuoden 1973 äitienpäivänä edistääkseen kalansyöntiä ylipäänsä ja aivan erityisesti kotimaisen kalan menekkiä. Havis Amandan ruokatarjonnasta kotimaista kalaa on noin 90 prosenttia. Ravintolan tunnuskala on silakka.

70-luvun ruuista mainittakoon mätilajitelma, akvaviittikermalla kuorrutettu rapukeitto, hiillostettu lohileike ja korvasienet, keitetty piikkikampela ja ruskistettu voi. 80-luvulta puolestaan ovat peräisin äyriäissalaatti ja rapukastikkeella kuorrutettu meriantura Wilhelm. Aina silloin tällöin käy niin, että joku asiakkaista kyselee vuosien takaisia lista-annoksia. Koska myös henkilökunnan joukossa on jo useampia klassikkoja, vanhempien annosten valmistaminen onnistuu. Vieraskirjasta voi huomata, kuinka moni tunnettu henkilö on ravintolassa vieraillut: muun muassa Tina Turner, Isabella Rossellini, Warren Beatty, Sheriff McCloud, Mika Waltari ja Armi Kuusela. (FF) "

Kustantajana on Otava v. 1998 (1. painos), 96 sivua (mustavalko- ja värikuvitus). Kirja on kovakantinen ja erittäin hyväkuntoinen (= uusi).

 

4 - Pekka Nuikki DRINKING HISTORY - STORIES OF WINES AND VINTAGES part 1 1870 - 1970 - Erittäin hyväkuntoinen englanninkielinen tietokirja (VIINIKIRJA) viineistä ja viinien historiasta. "Suitable for wine enthusiasts, this book takes you on a journey through the history and culture of wine. It brings together sensory evaluation of the world's finest mature wines …

The internationally acclaimed FINE publications create a unique sensory experience for the enjoyment of fine wines by combining award-winning photographs with exclusive stories and a stunning visual design. Pekka Nuikki is one of the leading and most productive wine authors in Europe. Several wine themed books of his have been published in recent years, most recently publications in English and German including: Drinking History i and II ‚ Stories from Wines and Vintages 1870-1970; Mouton-Rothschild Art and Wine; 100-Best Champagnes, Wines of the Century and the ‘Michelin Guide’ to the wine world, 1000 Finest Wines Ever Made. ."

Kustantajana on Girasole v. 2009, 398 sivua.  Kirja on kovakantinen ja erittäin hyväkuntoinen (= uusi).

 

Ostajalle postikulut tai nouto Helsingissä (Lauttasaari).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

45 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 14.10.2018 2:12
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.