Kuvaus

Oletko koskaan halunnut tappaa painajaistesi hirviöt pumppaamalla heidät täyteen ilmaan kunnes he räjähtävät? Nyt tämä on mahdollista kun Namcon ikoninen kolikkopeli saapuu Nintendon Game Boy Advancelle! Tämä 8bit NESin isoista klassikoista käännetty pelisarja tunnetaan länsimaissa nimellä NES Classics, Japanissa taas Famicom Mini.

80-luvun alun parhaisiin peleihin lukeutuva alkuperäinen Dig Dug löytyy siis tältä kasetilta koko komeudessaan. Sama koukuttava yhden ruudun arcadeseikkailu toimii vuosikymmenestä toiseen hyvin! Viholliset voi tappaa ilmapumpun ohella myös tasoista löytyvillä kivenlohkareilla, jos onnistuu tiputtamaan ne hirviöiden päälle. Tätä versiota ei ole julkaistu muualla kuin Japanissa, joten jos haluat tämän GBAlle, niin tämä on ainut mahdollisuutesi!

Alkuperäisissä Game Boyssa ja Advancessa ei ole aluekoodilukitusta, joten kaikki pelit toimivat suoraan PAL-konsolissa. Annan tuotteelle toimivuustakuun. Kaikkien pelikasettien liittimet on putsattu, ne on testattu ja pelit toimivat. Nouto Tikkurilan aseman välittömästä läheisyydestä (matkaa 200m).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 91 vrk 21 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

23 € Sulkeutuu 91 vrk 21 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.