Kuvaus

Sonicin toinen tuleminen Game Boy Advancelle! Jos joku olisi sanonut 90-luvulla että Sonic nähdään lähivuosina Nintendolla, niin se olisi ollut vuoden vitsi. Lopulta tuo kuitenkin tapahtui yllättävän nopeasti kun Segan hyvä liikevaihto ei muuttunut missään vaiheessa kunnolliseksi liikevoitoksi liian suurien kulujen takia. GBA saikin Segan parhaat palat itselleen heti 2000-luvun alussa!

Peli jatkaa Sonicien laadukasta sarjaa. Mekaniikka on hyvin samanlainen kun aiemmissakin osissa, läpäise muutama saman teeman taso ja pieksä lopulta Eggman päästäksesi seuraavaan maailmaan. Grafiikat ovat todella hyvää tasoa kun nyt astutaan jo 2000-luvun puolelle, kyseessä onkin yksi kauneimmista Soniceista! Peliin tulee mukavasti vaihtelevuutta kun valittavana monta toisistaan eroavaa hahmoa. Sonicin, Tailsin ja Knucklesin ohella tarjolla on mm korviensa avulla lentävä Jänis! Tasoja on mukava pelata uudelleen eri hahmoilla kun niiden läpäisy on täysin erilaista riippuen siitä pelaako perinteisellä Sonicilla, lentämään kykenevällä Tailsillä/jäniksellä, liitelyyn ja kiipeilyyn erikoistuneella Knucklesilla jne.

Pelin vaikeustaso on mukavan korkea söpöksi tasohyppelyksi, kyseessä ei siis ole mikään lapsille suunnattu ”halpa rahastus”. GBAlle on toki tehty älytön määrä laadukkaita pelejä, joten Sonicit eivät nouse tällä alustalla esille ihan aiempaan tapaan, mutta kyseessä on silti laadukas pläjäys genren ystäville! Annan tuotteelle toimivuustakuun. Kaikkien pelikasettien liittimet on putsattu, ne on testattu ja pelit toimivat. Nouto Tikkurilan aseman välittömästä läheisyydestä (matkaa 200m).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 99 vrk 18 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

17 € Sulkeutuu 99 vrk 18 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.