Kuvaus

 

 

 

                        GEO-lehti  Maaliskuu 2008

  Lukematon

Lähde löytöretkelle GEOn kanssa! GEOn värikkäät kohdekuvaukset ja matkakertomukset vievät sinut huimiin seikkailuihin kotisohvallasi. Kutkuttavan jännittävää GEO-lehteä kuvittaa huippukuvaajien ottamat kauniit matka- ja luontokuvat. Lehdestä löydät innoitusta ja vinkkejä seuraavalle matkallesi: GEOn matkajutuista luet, mistä löydät parhaat rentoutumispaikat, kauneimmat rannat ja kiehtovimmat kaupunkikohteet. Saat myös konkareiden vinkkejä matkustukseen ja viihtyvyyden maksimoimiseen erilaisissa olosuhteissa.

GEOn uskomattomat lähikuvat luonnosta ihastuttavat – makrovalokuvauksella GEOn kuvaajat saavat pienimmätkin vipeltäjät filmille. Luonnon väriloiston taltioinnista vastaavat maailmanluokan luontokuvaajat. Sykähdyttävien valokuvien lisäksi GEO esittelee kiinnostavia tutkimuksia eläinten ja eliöiden käyttäytymisestä.

GEO kertoo myös ihmisisistä ja ilmiöistä sekä ihmisten vaikutuksesta ympäristöön. GEOn ympäristöjutut kartoittavat ympäristönsuojelun nykytilaa ja antavat katsauksia tulevaan: miten tehdä ekologisesti kestäviä ja vastuullisia päätöksiä, millaista on ekologinen rakentaminen ja teknologia ja miten ehkäistä ilmastonmuutosta. Ympäristöasioiden lisäksi GEO kertoo ihmisistä maailmalla ja kurkistaa paikallisten arkeen maapallon eri kolkissa.


Lukematon
Lähetän. Pk 5,20 e ostajalle. Samoilla postikuluilla useampi lehti.
Pyrin lähettämään mahdollisimman nopeasti,(yleensä saman päivän aikana) kun rahat näkyy tilillä. Jos on kysyttävää,rohkeasti vaan.
Rehellisesti

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 8 vrk 17 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 8 vrk 17 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.