Kuvaus

Ensimmäisen persoonan ampumispeli sijoittuu Pohjois-Koreaan.

Mukana tavalla tai toisella ovat myös Kiina ja Venäjä. Ghost- ryhmä ja muut erikoisjoukot lähtevät selvittämään (ts. eliminoimaan) Pohjois-Korean ja Kiinan rajamaille sijoittuvaa uhkaa ja sysäämään korealaisen kenraalin valtaistuimeltaan. Pelissä on kokonaan uusi grafiikkamoottori ja fysiikkamallinnus uusine kamerakulmineen, esim. OTS-kulma (over-the-shoulder).

Aidot Korean maisemat ovat todentuntuisesti renderoitu ja taistelut ovat entistä kiivaampia. Pelissä on myös täysin uusia moninpelitiloja niinkuin kunnon Ghost Recon- pelissä kuuluukin olla.

Ryhmänjohtajana pelaaja ohjastaa joukkojaan muun muassa käsimerkein ja äänikomennoin kuulokemikrofonin avulla. Käsimerkkejä ja kuulokemikrofonia käytetään tietysti myös verkkopelissä, josta luvataan löytyvän kokonaan uusia pelimuotoja.

Ghost Recon 2:n eri alustojen versioissa on hiukan tarinallisiakin eroavaisuuksia. Pleikkarilla ja GameCubella nähdään sama tarina, mutta Xboxin ja PC:n taistelut tapahtuvat muutama vuosi myöhemmin. Pohjois-Korean suunnalle sijoittuvissa tarinoissa on kuitenkin samankaltaisia tapahtumia ja samoja henkilöitä.

Kotelon kunto: Hyvä
Ei manuaalia.
Levyn kunto: Tyydyttävä
Tuotenumero: PS83

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 71 vrk 1 h 15 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2,15 € Sulkeutuu 71 vrk 1 h 15 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.