Kuvaus

Christopher Gillberg: Nörtti, nero vai normaali? Aspergerin oireyhtymä lapsilla, nuorilla ja aikuisilla

  • Atena kustannus, 1999; pehmeäkantinen kirja, 160 sivua
  • Kirjaston poitokirja, jossa tarramuovia kannessa ja kirjaston merkintöjä. Muuten ok kuntoinen kirja.
  • HINTA: 9 euroa + toimituskulut 5 euroa kirjeenä = 14 euroa (tai 6 euroa seurattavanan pakettina = 15 euroa)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Nörtti, nero vai normaali? Aspergerin oireyhtymä lapsilla, nuorilla ja aikuisilla on tuore kirja psykiatrien muoti-ilmiöstä, josta tavallinen kansa ei tiedä mitään. Ruotsalaistutkija Christopher Gillbergin tietokirja on ensimmäinen laaja Aspergerin syndroomaa eli AS-oireyhtymää käsittelevä suomenkielinen teos.

hakusanat: Aspergerlapset autismi autistiset häiriöt damp ja ADHD Touretten oireyhtymä Pakko-oireet käytöshäiriöt psykologia lapset ja nuoret psyykkiset ongelmat häiriöt oireiden kehitys kasvamisen aikana kouluikä  tarkkaavaisuushäiriö masennus kasksisuuntainen mielialahäiriö itsemurhayritykset alkoholi huumeet riippuvuus syömishäiriöt negativismi agressio katatonia skitsofrenia persoonallisuushäiriöt epäsosiaalinen persoonallisuus koulunkäynti ongelmat kyvyttömyys tunnistaa kasvoja lahjakkuus muisti  aviovauriot aivot kognitiivinen neuropsykologia   eläytyminen olennaisen erottaminen diagnoosi ja tutkimus ennuste asenteet hoito kuntoutus psykoterapia lääkehoito Wittgenstein tapauksia

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 14 vrk 23 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9 € Sulkeutuu 14 vrk 23 h 27 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.