Tuote on myyty käyttäjälle MartinWest hintaan 9,10 €

Kuvaus

Green Book Blu-ray.

Valmistusvuosi: 2018
Tekstitys: suomi, ruotsi,...
Takakannen kuvaus: suomi-nordic

"Green Book" on vuonna 2018 julkaistu draamakomedia, joka perustuu tositapahtumiin.
Elokuva sijoittuu 1960-luvun Yhdysvaltoihin ja kertoo tarinan kahdesta miehestä, jotka lähtevät yhdessä matkalle etelävaltojen sydämeen. Tony "Lip" Vallelonga (Viggo Mortensen) on italialaisamerikkalainen roskisdyykkari, joka saa työtarjouksen toimia kuskinsa ja turvamiehenään Dr. Don Shirleylle (Mahershala Ali), tunnetulle mustalle jazz-pianistille.
Tony ja Don matkustavat yhdessä kiertueella, joka vie heidät läpi rasististen alueiden, joissa Donin taide ja Tony itse joutuvat kohtaamaan ennakkoluuloja ja syrjintää. Heidän välilleen kehittyy kuitenkin syvä ystävyys ja kunnioitus toisiaan kohtaan, kun he oppivat tuntemaan toistensa taustat ja kohtaavat elämän erilaisia haasteita.
"Green Book" käsittelee rotujen välistä suvaitsevaisuutta, ennakkoluuloja ja ystävyyttä. Elokuva kuvaa tarkasti aikakauden rasismia ja sen vaikutuksia ihmisten elämään. Samalla se tarjoaa koskettavan tarinan siitä, miten kaksi hyvin erilaista ihmistä voivat löytää yhteisen ymmärryksen ja arvostuksen toisiaan kohtaan.
Elokuvan nimi "Green Book" viittaa opaskirjaan, joka auttoi mustia matkustajia löytämään turvallisia paikkoja ja majoitusta rotuerottelun aikana. Tämä symboloi elokuvan teemaa, jossa kaksi päähenkilöä oppivat yhdessä navigoimaan epäoikeudenmukaisuuden ja ennakkoluulojen maailmassa.
"Green Book" on voittanut useita palkintoja, mukaan lukien parhaan elokuvan Oscar-palkinto. Se on saanut kiitosta sekä tarinastaan että näyttelijäsuorituksistaan, ja se tarjoaa koskettavan ja ajatuksia herättävän matkan ystävyyden voimaan ja syrjinnän vastustamiseen.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.3.2024 8:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.