Tuote on myyty käyttäjälle Krister_75 hintaan 4,90 €

Kuvaus

Kuvien hyväkuntoinen dvd.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Elävä legenda, huumepoliisi Charlie menettää teräshermonsa. Hän on kohdannut liian monta kertaa ladatun pistoolin piipun väärältä puolelta ja katsonut kuolemaa silmiin! Nyt tämä hiuksia nostattavia traumoja kokenut kivikova agentti voi tehdä työtänsä vain ja ainoastaan kiusallisten lääkehoitojen, viehättävän sairaanhoitajan Judyn ja varsin kyseenalaisen ja epävakaan terapian tuella!! Hän päättää kuitenkin ottaa vielä yhden työtehtävän vastaan, toivoo sen olevan viimeinen ja selviävänsä siitä elävänä...

Ohjaus: Eric Blakeney

Näyttelijät: Liam Neeson, Sandra Bullock, Oliver Platt

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.3.2024 12:29
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.