Kuvaus

Kirjan nimi: Hajauta tai hajoa

Kirjoittaja: Jukka Oksaharju

Kustantaja: Oksaharju Capital, Nordnet

Painopaikka: Hansaprint Oy, Vantaa

Painos: 1.painos, 2013

Sidos: Pehmeäkantinen nidottu
ISBN: 978-952-93-1730-1
Sivumäärä: 311
Kirjan mitat: korkeus: 21,0 cm, leveys: 14,7 cm, paksuus: 1,7 cm, paino: 412 gr

Huom. Kirjan etusivulla kirjoittajan nimikirjoitus

Kirjan takakannen teksti:

Hajauta tai hajoa alleviivaa pörssiyhtiön maksaman osinkovirran merkitystä pitkän aikavälin sijoittajalle osakkeiden myyntivoittojen sijaan. Menestyvä laatuyhtiö maksaa omistajilleen kasvavaa osinkovirtaa, vaikka pörssiä ei olisi olemassakaan. Tällöin sijoitustuotto ei ole riippuvainen muiden sijoittajien lyhytjänteisestä toiminnasta osakemarkkinoilla. Näkökulma vaikuttaa erityisesti hajautukseen: sijoittajan tulee keskittyä salkun markkina-arvon heilahtelun tasoittamisen sijaan kasvutrendillä olevan osinkovirran varmistamiseen.

Hajauta tai hajoa haastaa sijoitustoiminnan perinteiset lähtöasetelmat: Onko hajoitusta tarkasteltava salkun eri osakelajien lukumäärän sijaan yhtöiden todellisten liiketoimintojen ansaintamallien iskunkestävyyden näkökulmasta? Onko yritysjohdon laatu yhtä merkityksellinen yhtiön osakkeenomistajalle kuin on rahastonhoitajan kyvykkyys osuudenomistajalle? Ja miksi sijoittajan tulee hakea tuottoa kasvavana osinkovirtana suoraan pörssiyhtiöltä, eikä pikaisilla osakemyynneillä muilta sijoittajilta?

Kirjoittaja toimii meklarina Nordnetissä. Hän on yksi Suomen seuratuimmista talousbloggaajista ja uskaltaa haastaa yhtiön kuin yhtiön. Aiemmin hän on työskennellyt meklarina eQ Pankissa ja julkaissut esikoisteoksen Hyvästä yhtiöstä hyvään sijoitukseen vuonna 2012.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 83 vrk 23 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

16 € Sulkeutuu 83 vrk 23 h 57 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.