Kuvaus

Kuten kuvista näkyy vajaa setti huudossa, mutta se joka haluaa tai tarvitsee tätä niin loistava kohde hänelle. Varaosiksi tai voihan joku haluta alkaa tekemään tästä kokonaisen setin.

Figuuri hyvässä kunnossa. Hämikseltä puuttuu olkatoppaukset, sukellusnaamari ja vyö. Aaltohyppijästä puuttuu ainakin ponttonit, ammukset ja hämiksen seisontatuki. Mitään ei ole poikki tai murtunut ainoastaan uupuu osia.
 

HOX! HOX! Samalla yhdellä postikululla saa postitettua useamman tuotteen. Jos kirjelähetyksissä painorajat ei ylity ja jos suuremmissa pakettilähetyksissä kaikki mahtuu samaan pakettiin. Jos ei mahdu niin yleensä pitää laittaa kirjeissä toinen (2,10e) postimerkki tai paketeissa pitää siirtyä isompaa laatikkoon jolloin pitää ostajan maksaa vain muutama euro lisää jos hän jo kerkesi maksaa pienemmän paketin toimituskulut.

Hakusanoja: SpiderMan Spideys Web Splasher's, Spidey's Wave Jumper marvel figu figuuri vesi vesilelu leikki lelu lelut figuuri Spider-man Spiderman figuuri figu leikki lelut lelu Marvel  spider man  Hämähäkkimies toy figure sankari hero hyvä hyvis muskeli muscle lihaksikas toys

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 37 vrk 21 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

16 € Sulkeutuu 37 vrk 21 h 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.