Kuvaus

Tammi 2012 Kovakansi

1.painos

Uusi

Me hoidamme pankkiasiamme ja ostoksemme verkossa, me opiskelemme, työskentelemme ja jopa elämme verkossa. Mutta suhtaudummeko henkilökohtaiseen turvallisuuteemme liian yliolkaisesti - paljastammeko henkilökohtaisen elämämme yksityiskohdat kenelle tahansa, joka sattuu olemaan niistä kiinnostunut?

Maailmasta on tullut poliisiviranomaisten painajainen ja rikollisten unelma. Hallitukset ja yksityinen sektori kuluttavat vuosittain miljardeja dollareita taistellessaan hyperälykästä uutta rikollista eli hakkeria vastaan. Misha Glenny tutkii tärkeässä teoksessaan 2000-luvun kolmea pääuhkaa - nettirikollisuutta, nettisodankäyntiä ja netin kautta tapahtuvaa teollisuusvakoilua - ja kysyy, ovatko katujen turvallisuudesta vastaavat viranomaiset oppineet suojelemaan meitä myös digitaalisen maailman vaaroilta.

Glenny on haastatellut niin rikollisia, nörttejä, poliiseja, turvallisuusasiantuntijoita kuin uhrejakin ja luonut kiehtovan kudelman, jossa yhdistyvät politiikka, talous ja historia. Hämärän markkinat on välttämätöntä luettavaa kaikille tietokonetta käyttäville ja aikamme suuria rikollisuuden kuvauksia.

Hakusanoja: Hakkerit tietoturva virukset haittaohjelmat kaappaus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
Sulkeutuu 72 vrk 7 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 72 vrk 7 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.