Kuvaus

Anne;s Grove, Birr Castle, Mount Usher; Hanna Tuuri vie lukijansa nojatuolimatkalle reheviin, eksoottisiin ja mieltä tyynnyttäviin keitaisiin ympäri Irlannin. Kasveilla, puutarhoilla ja puutarhureilla on tarinansa, joissa höysteenä on historiaa, legendoja ja anekdootteja luonnosta, elämänmenosta ja irlantilaisuudesta.

Irlannin ainutlaatuisen leudossa ja kosteassa ilmastossa menestyy kasveja kaikkialta maailmasta: tienvarsille ovat villiintyneet eteläamerikkalaiset verenpisarat, eteläafrikkalaiset ruostekukat ja kiinalaiset syyssyrikät, ja puutarhoissa viihtyvät sekä vuoristojen kivikkokasvit että etelän talvenherkät ihmeet.

Irlannin vanhojen kartanoiden puutarhoissa heijastuvat myös Englannin puutarhojen muotisuuntaukset. Mutta kun englantilaiset puutarhurit pyrkivät täydellisyyteen, kaikkein hoidetuimmassakin irlantilaispuutarhassa on aina aavistus villiyttä ja vapautta, tilaa onnekkaalle sattumalle ja kujeille.

Hanna Tuuri (s.1970) muutti vuonna 2004 Irlantiin, jossa hän on suorittanut Royal Horticultural Society of Englandin kursseja ja omistaa mayon maakunnassa avomiehensä kanssa puutarhakoulun.

Siistissä pokkarissa 213 sivua.


Myynnissä muitakin kirjoja, niitä viimeisissä kuvissa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 103 vrk 8 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,50 € Sulkeutuu 103 vrk 8 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.