Kuvaus

[0917]

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva  kovakantinen ensipainos elämänkerta teosten ystäville.

MAKSAA TILATESSA 36.00e + PK. -> KATSO  http://verkkokauppa.teos.fi/epages/Teos.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Teos/Products/9789518516074
 

Hannes Markkula: Presidenttien ja murhamiesten pöydissä

Hannes Markkula on vanhan liiton lehtimies – takana on 50 värikästä vuotta suomalaisen iltapäivälehden palveluksessa. Toimituksellinen uhka nykyaikaisessa mediamaailmassa on, etteivät toimittajat tunne ihmisiä. Kiire ja tekniset laitteet, henkilöstöpula ja säästötoimet ovat saaneet aikaan sen, etteivät toimittajat riittävästi osallistu tilaisuuksiin, erikoistu eri aloihin ja opi tuntemaan viranomaisia, virkamiehiä, poliitikkoja, poliiseja ja lakimiehiä, kulttuurivaikuttajia tai urheiluguruja. Tämä tekee monesta julkaistusta lehtijutusta liian pelkistetyn ja hengettömän. Toimittajat eivät kylliksi pengo asioiden taustoja.

Muistelmateoksessaan Presidenttien ja murhamiesten pöydissä Hannes Markkula kertoo pitkästä urastaan ja kohtaamistaan ihmisistä. Maarit Tyrköstä, Kytäjän kartanon kolmoissurmasta, eduskunnan silmäätekevistä. Erkoista ja muista mediavaikuttajista. Oli kyseessä valtakunnan mahtimiehet tai maan matoset, uutinen tehdään, hankitaan, se ei tipu somesta syliin.

Markkulan kovaksikeitetty teos toimii myös hirtehisenä ja pätevänä oppaana journalistin maailmaan ja ammattiin. On tutustuttava maailmaan, joka on skuuppeja täynnä.

1. painos

Bookwell Oy, Juva 2015
 

VOITTOHUUTO ja PK. 2.00e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 10/17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajan tasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajan tasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

7,95 €
Sulkeutuu 88 vrk 21 h 1 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

7,95 € Sulkeutuu 88 vrk 21 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.