Kuvaus

Mukana elokuun 1984 Suosikissa ilmestyneet Andy McCoyn kommentit kappaleista.

Up Around The Bend – 3.09 (säv. Fogerty)
"Nasse diggas siitä. Sit yks kerta treeneissä me jammailtiin ja mä muistin Nassen nauhalta ton biisin. Me skulattiin se ja se kuulosti helvetin hyvältä. Me kelattiiin, et vedetään toi setissä. Parin keikan jälkeen mä päätin et mä haluun sen mukaan LP:lle. Levyn nauhoitukset oli jo loppu, mut mä soitin Bobille ja se tuli tänne Lontooseen missä me purkitettiin toi biisi."
High School – 3.54 (säv. Ezrin, McCoy)
"Tai niiku Quit High School niinku sen nimi oli alussa. Me kelattiin et se on vähän tylsää. Mitä sä teet? Quit high school just to queue in unimploiment line. En mä digannu sitä. Se kertoo tästä jäbästä, joka miettii, et miks helvetissä mun pitäis istua koulussa ja opiskella, koska tää systeemi on päin v”¤%#a. Siinä biisissä on hauskoja pikku lineja. I tell the little buggers what to wear, I show them how to sit and dye their hair. There will be no customes at our swimming pool. There will be no ugly girls in my high school. Se on nasta biisi."
I Can't Get It – 4.15 (säv. Ezrin, Hunter, McCoy)
"Siinä on mun ja Ian Hunter'in teksti alun perin. Lopuksi Bob karsi ne ja pisti biisin uudestaan kokoon. Mä kelasin biisin sellasest mihin kuka vaan voi suhtautua. Se on hyvällä pohjalla sillä se on yksi elämän tosiasioista. Aina on olemassa juttuja joita sä et saa. Mut mä kelasin myös et siinä on sellainen huumorintajuinen puoli. Naurua kyynelten läpi. Se on tavallaan aika katkera biisi."
Underwater World – 5.19 (säv. Hunter, McCoy)
"Mitä siitä vois sanoo? Se on cool biisi, se svengaa. Teksteistä mä en haluu sanoo mitään. Jokainen voi tehdä omat päättelynsä."
Don't You Ever Leave Me – 4.06 (säv. McCoy)
"No joo, me mokattiin toi biisi aikoinaan niin pahasti että se oli otettava nyt uusiks. Biisinä se on musta helvetin hyvä ja tää versio juuri sellainen kuin alkuperäisen olis pitäny olla. Mä luulen, että me saatetaan julkaista toi myöhemmin sinkkuna."
Million Miles Away (alkuperäinen nimi "Never Get Enough") – 4.50 (säv. Ezrin, McCoy, Monroe)
"Aluks se oli rakkauslaulu Annalle, mut mä rakensin juttuja sen päälle - mun kaikki rakkausbiisit on tehty Anna mielessä - mut niiku mä sanoin se on kasvanut alkuperäisversiosta. Biisi on päässyt kehittelyssä liukuman eikä se enää tunnu niin henkilökohtaiselta. Siihen voi huoletta kaikki yhtyä mukaan. Mä halusin biisin, jossa fiilikset vaihtuu."
The Boulevard of Broken Dreams – 4.05 (säv. Ezrin, Hunter, McCoy)
"Biisi kamasta. Niitä tuli aikoinaan kelattua. Se kertoo niistä illuusioista, joilla kaikki alkaa, mut lopulta juttu johtaa väistämättömästi särkyneisiin unelmiin kun sä huomaat sen mihin niiden käyttö on vienyt."
Boiler (Me Boiler 'N' Me) – 4.25 (säv. Ding, Hanoi Rocks, Stenfors)
Mä diggaan rajusti Lontoon Cockneyn pubikulttuuria ja Boiler on tollanen pubihoilotus. Mä halusin vangita sen fiiliksen, joka pubeissa vallitsee. Mä pidän tosta biisistä helvetisti. Mitä enemmän mä soitan sitä, sitä sen parammin biisi tuntuu istuvan."
Futurama – 3.09 (säv. Ezrin, McCoy)
"Se on vanha kunnon nihkee räkä."
Cutting Corners – 4.18 (säv. Ezrin, McCoy)
"Arkipäivän elämä. Me otetaan oikoteitä joka juttuun. Sillai pääsee vähemmällä, niinku vaikka koulussa sä lintsaat kokeissa kirjoittamalla vastauksen kämmeneen. Sama systeemi jatkuu läpi elämän."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 54 vrk 17 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

20 € Sulkeutuu 54 vrk 17 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.