Kuvaus

hyväkuntoiset levyt

elokuvat:

SATUELÄMÄÄ

Maailman rakastetuimman satusedän ihmeellinen tarina. Elokuva perustuu H. C. Andersenin omaelämänkertaan.
OLIPA KERRAN…
Mies, jonka kynästä on syntynyt ”Pieni tulitikkutyttö”, ”Peukaloliisa”, ”Pieni merenneito” sekä monet, monet muut sadut, eli itsekin tarumaisen elämän.
H. C. Andersenin taival köyhyydestä ja kurjuudesta Tanskan ja koko maailman juhlituksi kirjailijaksi 1800-luvulla oli kuin suoraan hänen omilta sivuiltaan luettu uskomaton kertomus. Rakastuiko H. C. Andersen itse ja eli onnellisena elämänsä loppuun asti?

NUORI ANDERSEN

H.C.Andersen on 17-vuotias ja varma yhdestä asiasta: hän haluaa tulla kuuluisaksi! Andersen saa tilaisuutensa, kun vaikutusvaltainen valtioneuvos Collin huomaa hänen kykynsä ja lähettää hänet Slagelseen koulunpenkille. Samalla Andersen joutuu huippulahjakkaan, mutta arvaamattoman ja vaarallisen rehtori Meislingin käsiin. Kohtaamisessa ottavat yhteen uneksija ja mahtihenkilö, sillä Meisling haluaa taltuttaa Andersenin valtoimenaan virtaavan mielikuvituksen henkisen terrorin ja kirjoituskiellon avulla. Hän haluaa tehdä Andersenista ”kokonaisen ihmisen”. Keskellä kaikkea toivottomuutta Hans Christian solmii lämpimän ystävyyssuhteen Tuk-pojan kanssa. Konflikti on väistämätön Meislingin alkaessa käyttää Tukia apunaan yrittäessään murtaa nuoren Andersenin…

LUMIKUNINGATAR  ( YLE - TUOTANTOA )

Nuoret ja viattomat Gerda ja Kai asuvat pienessä kylässä, jossa kerrotaan legendaa kauniista mutta tunteettomasta Lumikuningattaresta, joka kylvää ympärilleen vain hyytävää kylmyyttä. Legenda muuttuu kuitenkin pian totiseksi todeksi, kun Gerdan ja Kain välisestä ihastuksesta ja lämmöstä kateellisena Lumikuningatar päättää ottaa Kain omakseen. Onnistuuko nuoren Gerdan pelastaa Kai ajoissa Lumikuningattaren pauloista, ennen kuin tämän sydän jäätyy ikiajoiksi?

LUMIKUNUNGATAR ( BBC -TUOTANTOA )

LUMIKUNUNGATAR  ( Päivi Hartzellin Ohjaama Versio )

PIIRRETYT VOLYME 1 JA 2 ( pintanaarmua )

Kesto Yli 10 h

Kaikissa Suomi-tekstit

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 27 vrk 13 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

29 € Sulkeutuu 27 vrk 13 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.