Kuvaus

Happy Plugs Air 1 Plus Langattomat in-ear-kuulokkeet

Happy Plugs Air 1 Plus True Wireless -kuulokkeet, joissa on kaikki tarvittava! Moderni ruotsalainen design, kauniit värit, hyvä suorituskyky, Bluetooth 5.0, kohinanvaimennus, hipaisutoiminnot, USB-C ja latauskotelo, jolla saat jopa 40 tuntia kuunteluaikaa, tekevät Air 1 Plus -kuulokkeista tavallista paremmat kuulokkeet.

Bluetooth 5.0 ja älykäs kohinanvaimennus
Kuulokkeet yhdistetään helposti yhteensopivaan yksikköön, kuten puhelimeen, tietokoneeseen tai tablettiin, Bluetooth 5.0 -liitännällä. Air 1 Plus -kuulokkeiden kohinanvaimennus sulkee ulkopuolelle häiritsevät taustaäänet, jolloin voit keskittyä puheluihin tai musiikin kuunteluun.

Hipaisutoiminto, kaksi mikrofonia ja ääniavustus
Kuulokkeissa on hipaisutoiminto, jolla käytät kaikkia tarpeellisia kuulokkeiden toimintoja (yhteensä 14 toimintoa). Erittäin kätevä, kun teet monia asioita samanaikaisesti - kuuntelet musiikkia, podcasteja, vastaat puheluihin tai säädät äänenvoimakkuutta. Kaksi mikrofonia nappaa äänet, kun vastaat puheluihin tai esität kysymyksiä Sirille tai Google Assistantille.

aptX-äänenlaatu
Happy Plugs Air 1 Plus in-ear-kuulokkeissa on aptX-tuki, joten käytössäsi on uusin äänensiirtotekniikka, joka takaa korkean äänenlaadun, syvän ja selkeän basson ja kirkkaat äänet.

Mukava ja kestävä design
Kuulokkeissa on parhaan äänieristyksen takaava silikonipinta, joka yhdessä kosteutta kestävän ja hikeä hylkivän materiaalin kanssa tekee niistä erinomaiset treenaamiseen tai ulkoiluun kevyessä sateessa. Kuulokkeiden mukana on kolme erikokoista silikonitulppaparia.

True Wireless - rajoittamaton liikkumisvapaus
Happy Plugs Air 1 Plus True Wireless -in-ear-kuulokkeissa ei ole ollenkaan johtoja, joten voit liikkua täysin vapaasti. Kuulokkeet sopivat erinomaisesti töihin, salille, matkoille jne.

Latauskotelo - jopa 40 tuntia kuunteluaikaa
Air 1 Plus -nappikuulokkeiden mukana tulee yhteensopiva langaton latauskotelo, jolla saat yhteensä noin 40 tuntia kuunteluaikaa ja yhdellä latauksella jopa 6 tuntia kuunteluaikaa. Valmiusaika on jopa 120 tuntia. Kuulokkeet ladataan ja säilytetään latauskotelossa. Kuulokkeet ladataan nopeasti mukana tulevalla USB-C-kaapelilla.
Ohv. 70e.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 22 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

43 € Sulkeutuu 11 vrk 22 h 30 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.