Kuvaus

Tämä AED Trainer on täysin yhteensopiva AHA:n nykyisten ohjeiden kanssa, ja siihen on esikonfiguroitu 10 harjoitusskenaariota, jotka simuloivat realistisia äkillisiä sydämenpysähdysjaksoja.

XFT-120C  AED-kouluttaja on suunniteltu vaihdettavalla plug-in-kortilla, jonka avulla laitetta voidaan mukauttaa lataamalla eri kieliä ja skenaarioita (valinnainen). Kun ohjeita muutetaan, asiakkaat tarvitsevat vain uuden plug-in-kortin skenaarioiden päivittämiseen. Eri korteilla yksi yksikkö voi tarjota eri kieliä (valinnainen). Kielenä englanti ja ranska.

Vilkkuviin valoihin lisätään metronomi, kun laite laskee 2 minuuttia elvytykseen. Ääni kehottaa 100/110 painallusta minuutissa auttaakseen kouluttajia suorittamaan elvytystoiminnon oikein.

AED-kouluttajassa on DC- ja ääniliitännät. DC-liitännän avulla käyttäjät voivat liittää verkkosovittimeen (DV 4,5 V, 300 mA) tai käyttää paristoja. Äänilähtöliittymän avulla käyttäjä voi liittää ulkoiset kaiuttimet, mikä on hyödyllistä ohjaajille opetuksen aikana. Tekniset tiedot: Mallinumero: XFT-120C Nimi: AED-kouluttaja, jossa on vaihdettava kieli-/skenaariokortti. Virtalähde: DC 4,5V/3*AA akku Tuotteen koko: 190 * 150 * 46 mm Staattinen virta:
Pakkaukseen sisältyy kolme paria tyynyjä. Valittavana 2 aikuisten ja 1 lasten tyynyt. Täysautomaattiset ja puoliautomaattiset skenaariot (valittavissa). XFT AED -kouluttajat valitsevat koulutusorganisaatiot ympäri maailmaa.

Nouto tai posti tuo huutaja maksaa postimaksun

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 59 vrk 18 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

192 € Sulkeutuu 59 vrk 18 h

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.