Kuvaus

Kuvien DVD-boksit suomeksi tekstitettynä ja suomikansin

 

Harlequin kokoelma (6DVD) uusi ja muoveissa

Kuusi intohimoista elokuvaa romantiikan mestareilta. Elokuvat perustuvat Debbie Macomberin, Evelyn Crowen, Jayne Ann Krenzin, Linda Howardin ja Kristin Gabrielin menestysromaaneihin.

Sisältää seuraavat elokuvat:

Rakkauden arkkitehdit

Halliella on kaikkea: valtaa, rikkautta ja arvostettu asema, mutta mies häneltä puuttuu elämästään. Yhdessä ystävättärensä kanssa hän lähtee etsimään "sitä oikeaa".

Takaa-ajo välimerelle

Yksityisetsivä Max Werner tutkii nuoren perijättären Sandra Applewhiten katoamista. Hän on vakuuttunut, että Sandra on murhannut miehensä, mutta ilman ruumista hän ei voi todistaa mitään. Takaa-ajo välimerelle on kriitikoiden ylistämä romanttinen dekkari menestyskirjailija Evelyn Crowelta.

Timanttityttö

Denny Montana ei koskaan huomaa Clairea, joka on ollut hänellä töissä neljä vuotta ja rakastanut Dennyä siitä kertomatta. Kun Dennyn veli Regan palaa valvomaan perheen viinitilan myyntiä, Claire ja Regan tekevät sopimuksen: Denny on saatava mustasukkaiseksi ja pois tyttöystävänsä huonon vaikutuksen piiristä. Sitä Claire ja Regan eivät ottaneet huomioon, miten vaikeaa omien tunteittensa hallinta voi olla.

Muukalaisia kaupungissa

Ystävykset Sarah ja Amy pitävät taidegalleriaa pikkukaupungissa New Englannissa. Yhteistä heille on todellisen rakkauden kaipuu. Sarahin setä Lowell tulee eräänä päivänä odottamatta vierailulle Meksikosta. Siitä alkaa seikkailu, joka vie Sarahin ja Amyn huumekartellien ja CIA:n vakoojien maailmaan ja intohimoiseen kohtaamiseen kahden hyvin viettelevän ja vaarallisen miehen kanssa.

Evangelinen rakkaus

Robert Cannon on suuren tietokoneyhtiön johtaja, jota epäonni tuntuu seuraavan. Hänen veljensä menehtyy, ja samaan aikaan hän menettää tärkeän sopimuksen kilpailijalleen. Vuotoa etsiessään Robert epäilee kaunista Evietä. Mitä läheisemmäksi nainen tulee, sitä selvempää on, että hän joutuu valitsemaan, paljastaakko Evien Shaw, vai omat tunteensa tätä kohtaan.

Koston mausteet

Carly Hunter joutuu kesken päivällisjuhliensa todistamaan, kuinka tv-tähti Dr. Winnifield murhaa Carlyn ystävän. Poliisilta hän ei apua saa, koska todisteita puuttuu ja tiedotusvälineet valitsevat suositun Dr. Winnifieldin puolen. Poliisi Jack Brannigan saa tehtäväkseen suojella Carlya, kun uhka kasvaa. Jack on Carlyn rinnalla, ja heidän väleistään tulee pian muutenkin läheiset.

______________________________

Kokonaiskesto: noin 9 h 

Valmistusvuosi: 1998 - 1999

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 21 h 50 min 23 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

29,90 € Sulkeutuu 21 h 50 min 23 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.