Kuvaus

Rikosromaani Mannerin suvusta, joka on syntynyt valheesta, elää valheessa ja tulee valheessa kuolemaan

Kevät koettelee asianajaja Kai Mannerta. Hänet erotetaan asianajajaliitosta, vaimo ottaa hatkat ja äiti kuolee.

Äidin jäämistöä setviessään Manner löytää vanhan poliisitutkintapöytäkirjan vuodelta 1958. Sen mukaan hänen enonsa Elias on tappanut itsensä ampumalla, vaikka Manner on luullut tämän kuolleen sairauskohtaukseen. Samana vuonna katosi myös Mannerin isä. Enon kuolema ja isän katoaminen olivat niin arkoja asioita, ettei Mannerin äiti halunnut keskustella niistä edes poikansa kanssa. Yhtä vaitelias on ollut hänen isoisänsä, sotasankari ja ministeri Ensio Manner.

Enon kuolema herättää Kai Mannerin kiinnostuksen, ja hän aloittaa tutkimukset selvitellen samalla isänsä katoamista. Apunaan hänellä on naisiinmenevä komisario Jari Ritvanen. Penkoessaan vuosikymmenien takaisia asioita miehet huomaavat, että heidän lähettyvillään on joku, joka haluaa salaisuuksien säilyvän salaisuuksina. Yksi niistä on vuonna 1945 Mannerin kotitalon vintillä tapahtunut pikkupojan surma, johon liittyy paljon muutakin kuin poliisi on aikanaan uskonut.

Manner seuraa äitinsä jättämiä johtolankoja ja sukeltaa pikkuhiljaa yhä syvemmälle sukunsa salaisuuksiin – niin syvälle, että lopulta ympärillä on vain pimeyttä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 10 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9 € Sulkeutuu 11 vrk 10 h 40 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.