Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tarja Heiskanen - Liisa Saaristo (toim.)

Kaiken keskellä yksin

Yksinäisyyden syyt, seuraukset ja hallintakeinot

Vaikka meillä nykypäivänä on mahdollisuus pitää yhteyttä yhä laajempaan määrään ihmisiä, on joukossa kasvava määrä niitä, joille yksinäisyys on ongelma. Yksinäisyys eristää ja syrjäyttää, ja sen tiedetään vaikuttavan sekä psyykkiseen että fyysiseen terveyteen, ennustavan muistin heikkenemistä ja ennenaikaista kuolemaa.

Yksinäisyys voi tulla esille häpeänä, pelkoina, turvattomuutena ja jopa vihamielisyytenä. Kirjan artikkeleissa avataan niitä elämäntilanteita ja -tapahtumia, joissa yksinäisyyden ja syrjään jäämisen riski piilee.

Pohtimalla, millaisia tunteita yksinäisyys aiheuttaa ja mitä se merkitsee ihmiselle, voisimme löytää kullekin sopivia auttamiskeinoja. Yksinäisyyden lähtökohtien ja sen monimuotoisuuden tiedostaminen auttaa meitä ymmärtämään yksinäisyyttä, ennaltaehkäisemään sitä ja tukemaan yksinäisyydestä kärsiviä.

Teoksessa kuvataan yksinäisyyden syitä, seurauksia, tunteita ja hallintakeinoja laaja-alaisesti ja käytännönläheisesti. Teos auttaa hahmottamaan, kuinka laajasta ongelmasta on kyse ja miksi siihen pitäisi tarttua juuri nyt, sekä antaa eväitä yksinäisten ihmisten kohtaamiseen ja auttamiseen arjessa.

Siisti pehmeäkantinen teos vuodelta 2011

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.4.2024 10:51
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.