Kuvaus

Viihdyttävä tarina suomalaisnaisen elämästä 1930-luvun Englannissa jatkuu.

Englannissa piikana työskennellyt Anni on saanut tuntea nahoissaan luokkayhteiskunnan säännöt. Avaako rouvassäätyyn siirtyminen ovet herrasväen joukkoon?

Parempaa väkeä -sarjan toinen osa vie vasta avioituneet Annin ja Martin takaisin Englantiin. Nuoren parin yhteiselämä alkaa vaatimattomasti pienessä vuokratalossa. Martti on paljon poissa ja Annin elämä on yksinäistä, kunnes hän tapaa nuoren hienostotytön, joka vetää Annin mukaan Lontoon villeihin huveihin, Ritzin ja Bond Streetin glamouriin ja viikonloppuvieraaksi vanhaan kartanoon.

Marttia tämä uusi ystävyys ei miellytä. Kuten ei sekään, että Anni haluaa palkata piian. Eikä asioita helpota myöskään se, että eräs hienostopiirien mies kiinnostuu Annista.

Helena Steen on Englannissa asuva suomalainen filosofian maisteri ja perheenäiti. Hän on alun perin kotoisin Lahdesta, mutta suvun juuret ulottuvat Kannaksen Karjalaan. Steen remontoi 1930-luvun taloa Devonissa perheensä kanssa, rakastaa kirjoja ja vanhoja esineitä ja nauttii aikamatkailusta menneisyyteen sekä retkistä Devonin upeaan luontoon.

 

Kuvan pokkari.

KUNTO  Oikein hyvä / erinomainen.

TOIMITUS tapahtuu kirjepostin mukana. (Kirjeissä ei ole seurantakoodia.) Tilaus suojataan paperilla ympäriltä - mahdollisuuksien mukaan.

Kuuskulma toimii ainoastaan nettikauppana. Noutomahdollisuutta ei siis ole. Huomioittehan tämän ennen tilausta. Lukisittehan ystävällisesti toimitusehdot ja muut ohjeistukset. 

-------> PK K6, HR    --------

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6,50 €
Sulkeutuu 94 vrk 22 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,50 € Sulkeutuu 94 vrk 22 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.