Kuvaus

Henkisen materialismin ylittäminen - Chögyam Trungpa
alkuteos Cutting through spiritual materialism
Basam books cop. 2006
267 sivua : kuvitettu ; 21 cm

Kunto: merkintöjä lyijykynällä, pari merkintää myös kuulakärkikynällä, kulumaa kansissa


Aasialaiset filosofiat ovat herättäneet viime vuosikymmeninä laajaa kiinnostusta länsimaissa. Tarjolla on toinen toistaan kiehtovampia tapoja saavuttaa sisäinen rauha, mutta usein tie autuuteen osoittautuu odotettua kivikkoisemmaksi.

Chögyam Trungpa valottaa klassikossaan Henkisen materialismin ylittäminen niitä ongelmia, joita henkisen polun seuraaja usein kohtaa. Hän osoittaa häkellyttävän tarkkanäköisesti kuinka takerrumme käsitteisiin ja määritelmiin tehdäksemme itsemme haavoittumattomiksi ja välttääksemme turvattomuuden tunteen. Tämä loputon käsitteellistäminen tekee meistä sokeita todellisuudelle. Jotta voisimme ottaa vastaan henkisen opetuksen, meidän on luovuttava kaiken selittämisestä ja uskallettava kohdata myös kielteiset tunteemme.

Chögyam Trungpa (1939-1987) oli aikamme merkittävimpiä buddhalaisen filosofian opettajia. Hänen lähtökohtanaan oli alusta alkaen välittää buddhalaista ajattelua helposti lähestyttävässä muodossa mahdollisimman laajalle yleisölle. Hänen teoksiaan on käännetty kymmenille kielille.

 


Sarja    Viisas elämä

Buddhalaisuus ja sen mytologia Elämänfilosofia. Elämäntaito lamalaisuus itämainen filosofia mietiskely henkinen kasvu henkinen hyvinvointi elämäntaito uskonnollisuus vaikutukset

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
20 €
Sulkeutuu 4 vrk 59 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 20 € Sulkeutuu 4 vrk 59 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.