Kuvaus

Beurerin ladattava WL50-herätysvalo auttaa sinua heräämään ja nukahtamaan rauhallisesti ja luonnollisesti. Laitteen hitaasti kirkastuva led-valo simuloi auringonnousua.

  • valon voimakkuus 800 lux
  • Bluetooth-yhteys
  • asteittain voimistuva valo, tunnelmavalo, nukahtamistoiminto
  • koko 10,8 x 13,2 cm

Herätysvalo BEURER WL50 132x105mm 800lux

Herää ja nukahda luonnollisesti Wake up light Beurer WL 50 -herätysvalon avulla.

Herätysvalo lisää valon määrää asteittain ennen asetettua herätysaikaa. Se jäljittelee auringonnousua, jotta heräisit mahdollisimman luonnollisesti ja välttyisit herätyskellon ääneltä. Valaisin pystyy jäljittelemään myös auringonlaskua, kun on aika käydä nukkumaan. Halutessasi voit myös asettaa sen soittamaan radiokanavaa tai valitsemaasi rauhoittavaa melodiaa. Myös hälytysäänen voi valita itse.

Tunnelmavalaisin ja yövalo
Wake up light Beurer WL 50 toimii myös tunnelmavalaisimena, jolla luot huoneeseen helposti tunnelmallisen valaistuksen. Voit valita itse valon värin: valkoinen valo (3 eri valaisutilaa), keltainen, sininen, vihreä, punainen tai vaihtuvat värit. Valitse mieleisesi. Jos haluat yöksi turvaa tuovan himmeämmän valaistuksen, valaisinta voi käyttää myös yövalona. Valittavana on kolme erilaista valosäätöä.

Bluetooth ja AUX
Beurer 50 WL -herätysvalossa on Bluetooth, joten siihen voi liittää esimerkiksi puhelimen tai tabletin musiikin langatonta toistoa varten. Halutessasi voit siis nukahtaa lempimusiikkiasi kuunnellen. Herätysvalossa on myös AUX-liitäntä esimerkiksi MP3-soittimen tai CD-soittimen liittämiseksi.

Ladattava
Lataa akku mukana tulevalla USB-kaapelilla, niin voit toistaa musiikkia langattomasti jopa 5 tuntia. Kätevä ilman johtoa - sijoita valaisin haluamaasi paikkaan.

Herätysvalo BEURER WL50 132x105mm 800lux

Herätysvalo BEURER WL50 132x105mm 800lux

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 28 vrk 10 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

50 € Sulkeutuu 28 vrk 10 h 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.