Tuote on myyty käyttäjälle ojis491 hintaan 1,20 €

Kuvaus

Kuvien hyväkuntoinen dvd. Rakkautta & Anarkiaa Cinema Mondo.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Hierro on PAN'S LABYRINTHIN ja ORPOKODIN tuottajien uusi espanjalainen selkäpiinkutkuttaja.

Euroopan eteläkärjessä huojutaan taas kerran pelkojen ja painajaisten kuilun partaalla. Esikoisohjaaja, tunnelmien ja psykologisten painajaisten spesialisti Gabe Ibañez on hankkinut kannuksensa mainosten ja lyhytelokuvien parissa. Pääosissa nähdään Espanjan eturivin ohjaajien, mm. Pedro Almodovarin elokuvista tuttu Elena Anaya - joka on lihaa säästämättä läsnä melkein jokaisessa kuvassa -sekä ilmapiiriä tehostava vulkaaninen Hierron saari. Saaren uskomattomat maisemat ja paikallisten kummajaisten kaarti kehystävät tarinaa. Anayan esittämä Maria kärsii tarinan alussa oletettavasti sattuneen onnettomuuden seurauksena vesifobiasta. Ibañez jakaa anteliaasti katsomon kanssa pelkojen ja säpsähdyttävien sisäisten kauhujen tunteen. Tämän saaren laguuneista ei pompi kumipukuisia hirviöitä. Ne asustavat jo valmiiksi meistä jokaisessa.

Ohjaus: Gabe Ibáñez

Käsikirjoitus: Javier Gullón

Näyttelijät:
Elena Anaya
Hugo Arbues
Jon Ariño
Miriam Correa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1,20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 3.4.2024 1:57
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.