Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Pakettiin kuuluvat seuraavat 3 kirjaa ja 1 pokkari:

 

Laila Hietamies: Syksyksi kotiin

Syksyksi kotiin jatkaa Hietamiehen Lappeenranta-sarjaa. Kirjan tapahtumat alkavat jatkosodan kesästä 1941 ja päättyvät Viipurin valtaukseen. Rintamatapahtumat kuvataan eniten sotamies Tukevan näkökulmasta. Toisaalla tarinaa kuljetetaan Lappeenrannassa, jossa sotilaiden puolisot, lesket ja lapset suojautuvat pommituksilta ja hoitavat haavoittuneita.Aikaisimmista romaaneista tuttujen ihmisten rakkauksia ja ihmissuhteita setvitään ja kerrotaan kaupunkilaisten keskinäisestä solidaarisuudesta. Kirjan paperikannet kuluneet, mutta itse kirjan kannet siistit, sivut siistit.

  

 

Laila Hietamies: Kallis kotimaa

Seitsenosainen Lehmusten kaupunki -sarja päättyy komeasti Ratsuväkiprikaati joutuu Kannaksen suurhyökkäyksen aikana kesällä 1944 koviin taisteluihin Viipurinlahden saarilla ja kokee suuria menetyksiä. Kesän raskaiden koettelemusten jälkeen rakuuna Tukeva on muuttunut mies niin kuin kaikki Kannaksen tulimyrskystä selvinneet. Sekasorron ja kiivaiden pommitusten keskelläkin rakkaus on väkevä voima; Liisa Lunden uhmaa kaikkia turvallisuusmääräyksiä päästäkseen tapaamaan ratsumestari Leppäniemeä. Kirjeet eivät kulje, lomat on peruutettu, kotirintamalla tiedetään sotatilanteesta hyvin vähän. Naiset yrittävät hoitaa arjen askareita ja hankkia lapsille syötävää. Kannaksen asukkaat joutuvat jälleen jättämään kotinsa, ja tiet täyttyvät evakoista. Jotkut kohtaavat määränpäänsä jo matkalla niin kuin ne sadat uhrit jotka tuhoutuvat tai haavoittuvat Simolan asemalla ammusjunan räjähtäessä siviilijunan vieressä. Suomen itsenäisyydellä on kalliit lunnaat. Kirjan paperikannet kuluneet, mutta itse kirjan kannet siistit, sivut siistit.

   

 

Catherine Cookson: Annie - äitinsä tytär

Kate Hannigan ja tohtori Rodney Prince ovat nyt onnellisesti naimisissa. Teini-ikään ehtinyt Annie on virallisesti yhteisen lapsikatraan esikoinen. Mutta ei paratiisia ilman käärmettä: ilkeät kielet eivät lakkaa supisemasta Annien aviottomasta alkuperästä. Eivätkä vanhemmatkaan ole kuulemma oikeasti naimisissa, sillä heidät on vihitty maistraatissa. Terence Macbane, lupaava nuori matemaatikko, ei typeristä huhuista piittaa. Hän ymmärtää suloisen Annien ahdingon, sillä hänkin tulee köyhistä oloista. Anniella on kuitenkin kilpailija, kerkeäkielinen Cathleen, joka palaa halusta sotkea kuvioita. Lopulta ristiriitojen repimä Annie ei tiedä, mitä tekisi. Hänen on vain rohkeasti valittava oma tiensä – aivan kuten hänen äitinsä Kate teki aikoinaan. Kaikin puolin siisti kirja.

  

 

Margaret Mitchell: Tuulen viemää pokkari (sivuja 894)

Tuulen viemää, elämää suurempi romaani, jonka jokainen lukijapolvi löytää ajallaan. Kaunis ja hemmoteltu, kotiplantaasiaan Taraa yli kaiken rakastava Scarlett on omapäinen ja häikäilemätön, mutta vaikeuksien kohdatessa neuvokas ja lannistumaton. Rhett Butler on komea, tulinen, paljon nähnyt ja kokenut mies. Heidän myrskyisä rakkaustarinansa sekä Amerikan Etelävaltioiden värikäs elämä kuohuvine historiankäänteineen ovat unohtumaton lukuelämys. Romaanin pohjalta tehty suurelokuva pääosissa Vivien Leigh ja Clark Gable on niin ikään klassikko. Pokkarin sivut siistit, mutta yläkulma pikkuisen revennyt, siitä viimeinen kuva (voin korjata teipillä taikka päällystää pokkarin kontaktimuovilla halutessasi).

 

Postikulut lisätään hintaan. 

Katso myös muut kohteeni :)    Paljon kirjoja yksistään ja pakettina myynnissä. Yhdistelen postikuluja!

 

 

 

Hakusanat: Margaret Mitchell: Tuulen viemää, Catherine Cookson: Annie - äitinsä tytär, Laila Hietamies: Kallis kotimaa, syksyksi kotiin, kirjapaketti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
1 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.5.2024 13:16
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.