Kuvaus

Kuvien hyväkuntoinen dvd.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Karismaattinen Wes Bentley (Nälkäpeli) vakuuttaa post-apokalyptisen scifi-toimintaelokuvan jylhänä samuraina. Lisäksi elokuvaa tähdittävät Jessica Szohr (Piranha 3D), Julian Sands (24) ja Angus Macfadyen (Braveheart - taipumaton). Kaukana meidän tuntemastamme maailmasta sijaitsee raunioitunut aavikkoplaneetta, jonka asukkaat hädin tuskin pärjäävät joutomaansa anneilla. Kaikkein suurimmat uhraukset on kuitenkin tehnyt yksinäinen samurai Hirokin, jonka planeetan julma diktaattori Griffin jätti kuolemaan tapettuaan ensin tämän vaimon ja pojan. Synkkää menneisyyttään raskaasti kantava samurai aikoo kuitenkin täyttää kohtalonsa ja lähteä diktaattorin eliittijoukkojen perään. Mutta pitäisikö hänen taistella koston vai kansan vapauden puolesta?

Ohjaajat: Alejo Mo-Sun
Näyttelijät: Wes Bentley, Angus Macfadyen, Jessica Szohr, Julian Sands, Laura Ramsey, Mercedes Manning, Justin Shilton, Rodney Charles, Esteban Powell, Newton Kaneshiro

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 2 vrk 38 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.