Tuote on myyty käyttäjälle Ilkka80 hintaan 25 €

Kuvaus

Hirsityöt - Risto Vuolle-Apiala

Moreeni 7. painos, 2010
Nidottu

Hirsirakentamisen yksinkertainen perinne elää uutta nousukautta hirsirakenteisten vapaa-ajan asuntojen rakentamisbuumin myötä. Rakennustapa näyttää pitävän pintansa, ja vuosisatoja vanhat tekniikat ja käytännöt ovat edelleen sovellettavissa rakentamiseen. Nykypäivän vaatimukset ja tekninen kehitys ovat kuitenkin muuttaneet myös hirsirakentamista ja tehneet siitä entistä monimutkaisempaa.

Hirsityöt antaa ajankohtaisen kuvan hirsirakentamisen taidosta ja tekniikasta. Kirja käsittelee hirsirakentamisen koko kaaren puiden valinnasta vanhojen hirsirakennusten huoltoon. Sisältö painottuu käsinveistoon ja siinä tarvittaviin tietoihin, taitoihin ja tekniikoihin. Kirja on suunnattu erityisesti oppimateriaaliksi hirsirakentamisen kursseille, mutta se antaa hyödyllistä tietoa myös omatoimirakentajalle. Kirjan lopussa on yksinkertaisia rakennuspiirustuksia.

Arkkitehti Risto Vuolle-Apiala on perehtynyt hirsirakentamisen historiaan, perinteisiin ja käytännön tekniikoihin tutkimus-, opetus- ja suunnittelutyössä ja kirjoittanut aiheesta useita kirjoja. Hirsityöt on vuonna 1999 julkaistun samannimisen kirjan uudistettu laitos.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.4.2024 9:53
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.