Kuvaus

LEPOA TASSUILLE:HYVÄKUNTOINEN KIRJA  koiran hieronta ja venyttely

Harrastus- ja kilpakoirien määrä on viime aikoina kasvanut jatkuvasti. Erilaisineen kilpailuineen ja harjoitteluineen koiraurheilu vaatii koiran fysiikalta veronsa. Koiran hieronnan ja venyttelyn on todettu pitävän koiran lihaksiston kunnossa ja nopeuttavan palautumista vaativan harjoittelun jälkeen. Venyttelyn ja hieronnan ansiosta koiran kestävyys paranee ja e voi harjoitella enemmän ja kilpailla pidempään.

tämän Kirjan selkeiden ohjeiden ja havainnollisten valokuvien avulla oppii rentouttamaan koiran väsyneitä lihaksia ja ylläpitämään lihasten joustavuutta. Jotta hieronta ja venyttely onnistuisivat oikeaoppisesti, ensin perehdytään huolellisesti koiran anatomiaan ja fysiologiaan. Oppaassa kiinnitetään huomiota koiran hoitajan työskentelyasentoihin ja oikeisiin otteisiin. Kirja antaa myös vastauksia tavallisimmin esitettyihin kysymyksiin ja vinkkejä siitä, millainen säännöllisesti toteutettava hoito-ohjelma koiralle kannattaa suunnitella.

Kovakantinen. ISBN: 9789512077779

hakusana, koirat, koiran hieronta, lepoa tassuille,koiran hieronta ja venyttely,anna holmgren,marie söderström lundberg,gummerus,anatomiaa ja fysiologiaa,venyttely,koiran hieronta, koiran terveys,

takkah valk h toiseksi ylin ovireuna !

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 17 vrk 11 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

15,50 € Sulkeutuu 17 vrk 11 h 9 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.