Kuvaus

Kiinassa vuosi 2023 on Jäniksen vuosi, ja sen kunniaksi lyöty tämä keräily/sijoituskolikko “Jäniksen Vuosi 2023” puhtaasta Hopeasta!

Hopeakolikot ovat hyvä vaihtoehto Hopeaharkoille Hopeaan sijoittamista harkitsevalle.  Kolikot ovat harkkoja likvidempiä, eli ne on nopeasti ja helposti vaihdettavissa rahaksi. Aidoissa Hopeakolikoissa arvo määräytyy pääasiallisesti kolikon sisältämän Hopean mukaan, mutta lisäksi arvostetuilla Hopeakolikoilla on myös lisäarvoa keräilymielessä. Uusi “Jäniksen Vuosi 2023” Hopeakolikko on erityisen kysytty keräilijöiden keskuudessa.

Tiedot:

– Hopeakolikko “Jäniksen Vuosi 2023”
– Hopeapitoisuus 99.99%
– paino 1 troy unssia (31.1 grammaa)
– nimellisarvo 1 AUS Dollaria
– uusi, käyttämätön, “uncirculated”, toimitetaan suojaavassa muovikapselissa

Kysytty Australialaisen Perth Mint lyömä “Jäniksen Vuosi 2023” Hopeakolikko nyt saatavilla niin sijoittajille kuin keräilijöille. Kolikon Hopeapitoisuus on 99.99% eli se on puhdasta Hopeaa. Kolikko sopii niin arvometalleihin sijoittajille, kuin keräilijöille. Puhtaana Hopeakolikkona sillä on oma arvonsa puhtaana Hopeametallina, mutta lisäksi sillä on oma keräilyarvonsa haluttuna keräilykolikkona.

"Jäniksen Vuosi 2023" kolikoita saatavilla myös eri kokoisina Kulta ja Platina kolikoina!
---------------------------------------------
14k 18k 24k karaattia kultaharkko kultakolikko kultaraha hopeaharkko hopeakolikko hopearaha kulta hopea platina palladium harkko laatta kolikko raha jalometalli arvometalli sijoitusmetalli sijoitus krugerrand maple leaf bull and bear american eagle britannia kultakoru kultaketju kaulaketju kuningasketju bysantilainen miami cuban panssariketju kaulakoru riipusketju kultariipus riipus rannekoru ranneketju rannerengas korvakoru korvarenkaat sormus kultasormus jalokivi timantti rubiini safiiri smaragdi ametisti sitriini ametriini kvartsi jade jadeiitti nefriitti topaasi spinelli akvamariini morganiitti berylli tanzaniitti peridootti granaatti rubelliitti turmaliini tsavoriitti opaali tuliopaali helmi spessartiini

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 10 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.