Kuvaus

Tässä tarjolla vähän käytetty mutta iäkäs höyrymoppi, joka on valmistettu Kiinassa. Valmistaja on Guandong Xxinpao Electrices Apliances Holdings Co. LTD. Tekniset tiedot: Malli nro EP2120, 220-240V – 50/60 Hz 1500 W, IPX4. Kuvista näkyy suulakkeille ja letkuille oma telineensä.

Malli on erittäin monipuolinen, et tarvitse enää puhdistusaineita, höyrymoppi putsaa ja desinfioi koko kotisi. Mattojen tahratkin lähtevät.  , Eri toimintoihin liittyviä suulakkeita on 9 kpl sekä kaksi isompaa ja 2 pienempää mikrokuituliinaa. Isommista on käytetty vain yhtä, pienempiä ei kertaakaan. Laitteen korkeus varsi mukaan lukien on 120 cm. Johdon pituus 700 cm.

Tämä hankittiin aikanaan isompaan asuntoon. Mieheni kuoleman jälkeen olen muuttanut pienempään asuntoon, eikä tällä mopilla ole enää tarvetta. Uudempia versioita myydään edelleen, ja niiden käyttöohjeista saa vinkkejä Youtubesta ja googlaamalla. Tästä laitteesta on hävinnyt ikkunan pesussa käytetty mikrokuituliina. Erilaisia varaosia saa esim Carsonilta ja verkkokaupasta.

Mieluiten nouto tai ostaja maksaa toimituskulut, joista sovitaan erikseen. Nouto käy sovittavana ajankohtana Tuusulasta Hyrylän keskustasta.

Katso muutkin myyntikohteeni, miesten paitoja, puseroita ja solmioita, naisten sekä nuorten vaatteita, käsi- ym. laukkuja, asusteita, huiveja, nahkavöitä, miesten ja naisten kenkiä, kodin käyttöesineitä, koriste-esineitä, tauluja, mattoja, värillistä lasia, kirkasta lasia, keramiikkaa, kupariesineitä, erilaisia keräilykohteita, säilöntäastioita, kaulakoruja, pitsi- ym. pöytäliinoja ja pienten lasten erilaisia rakennuspalikoita. Yhdistelen postituksia.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
70 €
Sulkeutuu 8 vrk 36 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 70 € Sulkeutuu 8 vrk 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.