Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Erja Nevalainen, Arja Jämsen & Riikka Muikku (toim.): Humoriskinen sossutkaus
Alaotsikko: Kurkistus sosiaalialan huumoriin
ISBN: 9789527344385
Kustantaja: Viestintätoimisto Kirjokansi
Kieli: Suomi
Painovuosi: 2021
Sivumäärä: 75
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen
Kunto: Erinomainen

Muuta: Ensimmäisellä sivulla pari kappaletta vanhoja leimoja.

"Näiden kansien välistä avautuu kurkistusaukko suomalaisen sosiaalialan kulisseihin. Löytyykö sieltä huumoria? Jos löytyy, niin minkälaista?

Tule mukaamme tutkimusretkelle huumorin moniulotteiseen viidakkoon, jossa tasapainoillaan asiallisuuden ja asiattomuuden merkitsemättömillä rajamailla kukkahatut viuhuen. Sosiaalialan huumori on monessa mielessä riskilaji. Huumori on sisäpiirituote siksi, että sen käyttäminen ammattipiirin ulkopuolella on väärinymmärrysten vuoksi usein pelottavaa. Sosiaalityön aiheet eivät perustaltaan ole nauruun yllyttäviä: köyhyys, väkivalta, mielenterveyspulmat, kasvatusvaikeudet, päihteet jne. Ja siksi sossun sutkauttelu on riskialtista toimintaa."

Asiasanat: Sosiaaliala, huumori, huumorikirjallisuus, ammatillinen huumori, sosiaalityö, huumorin käyttö, huumorin merkitys, huumorin rooli, nauru, sosiaalialan ammattilaiset, huumori työssä, huumorin vaikutus, huumorin terapeuttinen vaikutus, ammatilliset tilanteet, huumorin hyödyntäminen, ammatti-identiteetti, sosiaalipalvelut, huumorin käytännöt, huumori työyhteisössä, ammatilliset kokemukset, huumorin merkitys työhyvinvoinnille, huumorin käytön haasteet, huumori ammatillisessa viestinnässä, huumori ja asiakassuhteet, huumori sosiaalipalveluissa, ammatillinen kommunikaatio, huumori ja stressinhallinta, huumori ja empatia, huumori ja ammattietiikka, huumori ja ongelmatilanteet, huumori ja työssäjaksaminen, huumori ja vuorovaikutus, huumorin ilmapiiri, huumorin käytön periaatteet, ammattilaisten huumori, huumorin käytön hyödyt, huumorin käytön haasteet, huumorin merkitys työyhteisössä, huumori ja ammattilaisidentiteetti, huumori ja ammattitaito, huumori ja ammattietiikka, huumori ja työhyvinvointi, huumori ja vuorovaikutustaidot, huumori ja asiakastyö, huumori ja haasteelliset tilanteet, huumori ja itsereflektio, huumori ammatillisena voimavarana, huumori ja ammatillinen kasvu, huumori ja itseilmaisu, huumori ja ammatillinen kehittyminen, huumorin käytön vinkit, huumori ja yhteisöllisyys, huumori ja työelämätaidot, huumorin rooli ammatillisessa kehittymisessä, huumori ja ammatillinen oppiminen, huumori ja työssäjaksaminen, huumori ja ammatillinen kasvu, huumorin käytön periaatteet, huumorin taito, huumori ja itsereflektio huumori. sosionomi, sosiaalityöntekijät, sosiaaliala. sosiaalityö. sosiaalityöntekijät. työyhteisöt. humor. socialsektorn. socialt arbete. socialarbetare. arbetsgemenskaper

Katso myös muut myynnissä olevat edulliset kirjat ja lehdet!

Samoilla 6,90 € postikuluilla niin monta kirjaa kuin haluat!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


10 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 13.5.2024 16:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.