Kuvaus

Hurt Locker & Olimme Sotilaita - We Were Soldiers Blu-ray. Kaksi elokuvaa samoissa kansissa
Tekstitys: suomi, ruotsi,...
Takakannen kuvaus: suomi-nordic

Hurt Locker [2008]
Yhdysvaltain pommiyksikkö Bagdadissa saa uuden päällikön, nuoret sotilaat joutuvat vaikeaan operaatioon pommitettuun suurkaupunkiin. Mikä on vastuullista sodankäyntiä ja mikä veristä huumaantumista sodasta? Miten voi suoriutua sellaisesta tehtävästä, joka on kirjaimellisesti tikittävä pommi? Kathryn Bigelown ohjaamaa The Hurt Locker -elokuvaa on kehuttu parhaaksi elokuvaksi Irakin sodasta. Adrenaliinia nostava toiminta ja hyytävä jännitys on saanut kehuja eri puolilla maailmaa, ja elokuva on saanut jo useita palkintoja.

Olimme Sotilaita - We Were Soldiers [2002]
"Olimme sotilaita" on vuonna 2002 julkaistu sotaelokuva, joka perustuu Harold G. Mooren ja Joseph L. Gallowayn samannimiseen kirjaan. Elokuva on ohjannut Randall Wallace.
Tarina sijoittuu Vietnamin sotaan vuonna 1965. Se kertoo tositapahtumiin perustuvan tarinan Yhdysvaltain 7. ratsuväen rykmentin taistelusta Ia Drangin laaksossa, joka oli yksi verisimmistä taisteluista koko sodassa. Elokuva seuraa eversti Hal Moorea (esittäjänä Mel Gibson), joka johtaa amerikkalaisia joukkoja taistelussa Pohjois-Vietnamin Vietkong- ja Pohjois-Vietnamin armeijaa vastaan.
Eversti Moore ja hänen joukkonsa joutuvat kohtaamaan ankaria haasteita ja valtavia tappioita. Heidän tehtävänsä on pitää puolensa vihollista vastaan, joka hyökkää heitä vastaan ylivoimaisella voimalla. Samalla elokuva kuvaa myös sotilaiden perheitä kotirintamalla, jotka kohtaavat pelkoa ja epävarmuutta heidän läheistensä puolesta.
"Olimme sotilaita" antaa realistisen kuvan sodan kauhuista ja traumoista, mutta samalla se korostaa rohkeutta, kunniaa ja uhrautumista. Se tutkii sotilaiden veljeyttä ja johtajuutta äärimmäisissä olosuhteissa. Elokuva on tunnettu tarkoista taistelukohtauksistaan ja vahvasta näyttelijätyöstään, erityisesti Mel Gibsonin roolisuorituksesta eversti Moorena.
"Olimme sotilaita" on kunnianosoitus kaikille niille, jotka osallistuivat Vietnamin sotaan ja kuvastaa heidän rohkeuttaan ja uhrautumistaan. Se pyrkii antamaan äänen ja kunnioituksen kaikille sodassa palvelleille sotilaille ja heidän perheilleen.

Katso myös muut kohteeni!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 18 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6,90 € Sulkeutuu 72 vrk 18 h 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.