Kuvaus

Pitkähihainen Hyphen UV-suojapaita, jossa on UPF 80 (UV Standardi 801) suoja, Ökotex 100. Hyphenin UV-vaatteissa suoja on käsittääkseni "ikuinen", koska se ei ole pinnoite, vaan jotenkin syvällä vaatteessa eli käytettykin vaate suojaa edelleen hyvin. Paidan väri on vadelman / fuksian punainen, edessä rapuprintti ja hihat aivan tosi haalean vaaleanpunaiset. Materiaali on ohut ja pehmeä, vasemmalla olalla on nepparit. 

Vaatteessa ei ole mitään kokomerkintää, mutta arvelen ja muistelen tämän olevan 92/98. Meillä oli 80/86 -koko tätä ennen, joten mitä luultavimmin tämä on sitä seuraava isompi. Hyphenin vaatteet ovat mielestäni vähän pienehköjä, joten saattaa olla myös 104/110, mutta tuskin. Katsothan mitat (venyttämättä): kai-kai n. 29 cm, niska-helma takaa n. 40 cm, materiaali joustaa.      

Paita on yhden lapsen käyttämä, ehkä ja käyttökelpoinen, mutta laitan kunnoksi tyydyttävä, koska käytön jälkeä on: printissa halkeamia, pientä nyppyä kauttaaltaan, hihoissa vähän isompaakin nyppyä, nurjalla puolella näkyy pieniä pilkkuja, jotka ovat kai vaatteeseen juuttunutta hiekkaa tai sitten elastaanin pätkiä. 

Tiedot Hyphen-vaatteita myyvän yrityksen sivulta: https://www.meditex.fi/shop/p451-kaia-baton-rouge-paita-pitka-hiha-fi.html

-Turvallinen ja korkea suoja UVA- ja UVB-säteitä vastaan (Suojakerroin UPF 80, pysyvästi)
- kestävä
- toimii yhtä hyvin vedessä ja kestää kloori- ja suolapitoista vettä
- ei kemiallisesti käsitelty, Öko- Tex standardi 100 (elastiset tuotteet) 

 

 

 

 

 

 

hakusanat: uvpaita uv-suoja uv-puku pop polarn pyret molo reima  uv-uimapuku ph 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 79 vrk 10 h 5 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 79 vrk 10 h 5 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.