Kuvaus

Julkaisijalta/valmistajalta loppuunmyyty julkaisu.

Suomitekstit

I now pronounce you Chuck & Larry

Komedia vuodelta 2007 ohjaus Dennis Dugan pääosissa Adam Sandler ja Kevin James.

Adam Sandler ja Kevin James ovat Chuck ja Larry, parhaat ystävät, jotka työssään palomiehinä ovat Brooklynin paloasemansa ylpeys. Chuck on velkaa Larrylle henkensä pelastamisesta ja nyt Larry pyytää suurta vastapalvelusta: Chuckin pitäisi esittää hänen "kotikumppaniaan", jotta hänen lapsensa saisivat hänen eläkkeensä. Pikkutarkka virkamies (Steve Buscemi) alkaa kuitenkin epäillä vilppiä ja niinpä nämä pesunkestävät heteromiehet joutuvat toden teolla esittämään rakastuneita vastanaineita! Hulvattoman komedian muissa osissa nähdään mm. Jessica Biel, Ving Rhames ja Dan Aykroyd.

Happy Gilmore

Komedia vuodelta 1996 ohjaus Dennis Dugan pääosissa Adam Sandler ja Christopher McDonald.

Happy Gilmore on jääkiekkoilija, joka ei osaa luistella. On siis aika valita uusi laji, mieluiten rahakas sellainen. Hän kokeilee onneaan golfissa ja pääsee yllättäen ammattilaisturnaukseen. Pähkähullulla pelillään ja lätkäpelaajan tempauksillaan Happy kyntää viheriöt uuteen uskoon, ja yleisö villiintyy. Mutta onko sekopäästä hallitsevan mestarin haastajaksi?

Adam Sandler ("Wedding Singer", "Big Daddy") on USA:n suosikkikoomikko, joten naurulihakset ovat kovalla koetuksella. Elokuvan on ohjannut myös Sandlerin uusimman menestyskomedian ohjannut Dennis Dugan "(Big Daddy").

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4,90 €
Sulkeutuu 69 vrk 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4,90 € Sulkeutuu 69 vrk 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.