Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Adolf Hitler (1889-1945) oli taiteilijahaaveissaan nuorukaisena pettynyt, sivistymätön itseoppinut, jolla ei ollut kokemusta valtionhallinnosta.. Silti hän alisti hallintaansa Saksan poliittisen eliitin ja ohjasi kaksitoistavuotisen valtakautensa aikana maan katastrofaaliseen uhkapeliin, jonka tavoitteena oli koko Euroopan alistaminen ja ytimenä ennennäkemätön kansanmurhasuunnitelma.
Miten hän saattoi onnistua? Kuinka Adolf Hitler oli mahdollinen?
Nousu Saksan johtajaksi edellytti niin häikäilemättömyyttä kuin onnekkuuttakin. Hitler oli taitava demagogi ja käytti hyväkseen vastustajien heikkouksia, mutta ihmisenä hän oli hämmästyttävän ontto. Yksityiselämänsä Hitler piti tarkoin salassa, ja hänen hänen koko olemuksensa tuntuu sisältyvän Führerin rooliin, jota hän esitti täydellisesti. Führerin valta juontui kuitenkin vain osin Hitleristä itsestään. Sitäkin enemmän se oli saksalaisen yhteiskunnan tuotosta.
Ian Kershaw'n suurteos on vangitseva kertomus miehestä, joka sinetöi miljoonien ihmisten kohtalon ja jonka nimi on jäänyt historiaan symboloimaan äärimmäistä pahuutta. Samalla se kuvaa hätkähdyttävästi modernin sivistysvaltion muodonmuutoksen raakalaismaiseksi diktatuuriksi.

Otava 2009, 1p., kovakantinen (kansipaperilla), hyväkuntoinen (kansipaperin reunassa hieman taittumia).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.4.2024 17:21
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.