Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Eikö lähe iso GM käyntiin? Tässäpä todennäköisesti ratkaisu kyseiseen ongelmaan. Oman katiskan oireilut ennen vastaavan osan vaihtoa: kylmällä ja kostealla sanoi vaan naks naks, latauksen jälkeen lähti kyllä käyntiin. Myöhemmin kovilla pakkasilla vain starttia lämmittämällä (älkää multa kysykö mikä logiikka tähän liittyy, niin se vain meni). Osan vaihdon jälkeen ongelmat poistuivat kokonaan eivätkä ole takaisin tulleet.

 

ACDELCO D1466E {#26098764} GM Original Equipment 

14-pinninen Ignition switch Chevy/ GMC SUV/ pickup, ilmeisesti käytetty 1996-2002. Käy jos entisessä kytkimessä numerointi 8764 (tarralappu siellä johtorensselin alapäässä). Vain purettu laatikosta ja todettu itselle vääräksi. Teipit siis avattu mutta autossa ei ole ollut mistään kohti kiinni. Jos ymmärrät sähköjen päälle, tästä saa myös ilmeisesti tehtyä 8763 -mallin, jossa yksi johtonippu vahemmän. Minä en, joten tilasin valmiin suoraan käyvän sarjan.

Tyyppitarrassa  RPO-koodit CRUISE CONTROL(K34), CHASSIS PKG(Z55); 4 speed Automatic trans.

Kuvat otettu myyjäliikkeen sivuilta mutta voin tarvittaessa kaivella varastosta ja ottaa omiakin kuvia. 

Hinta on tasan omakustanne eikä siinä ole tinkivaraa. Toimitetaan oman pakkauksen kanssa smartpostilokeroon sopivassa laatikossa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.4.2024 19:18
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.